Uw collectieve zorgverzekering via Pro Life

KBO-PCOB heeft afspraken gemaakt met Pro Life. Hierdoor kunt u kiezen met uw hart en loopt u geen korting en voordelen mis.

Pro Life maakt zich sterk voor christelijk verantwoorde zorg. Pro Life vergoedt deze zorg, omdat zorg en geloof elkaar kunnen raken. Zoals bij psychische zorg, een (stilte)retraite of verblijf in een hospice. Pro life vergoedt ook algemene zorg. Zoals ziekenhuiszorg, fysiotherapie, brillen en contactlenzen en spoedzorg in het buitenland.

U krijgt via KBO-PCOB korting en voordelen bij Pro Life:

Persoonlijk advies:

Uw korting:

• 5% korting op uw basisverzekering.
  • 8% korting op uw aanvullende (tandarts)verzekering.
    • Deze korting geldt ook voor gezinsleden.

Sluit u een aanvullende verzekering af? Dan krijgt u ook:

• Het Extra Aanvullend Ledenpakket, met extra vergoedingen voor ú (niet voor gezinsleden).
  • Maximaal € 25,- vergoeding per kalenderjaar voor uw lidmaatschap KBO-PCO.
  • 12 maanden toegang tot online ggz-zelfhulp. Er zijn 18 onderwerpen zoals Omgaan met eenzaamheid, Beter slapen en Verder na verlies.

Extra services van Pro Life:

• Een gesprek aan huis over uw persoonlijke situatie met een Pro Life ambassadeur. Vraag hier uw gesprek aan door het formulier in te vullen. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.
  • Het programma Zorgen voor elkaar- Duurzame relaties. Het programma helpt partners hun relatie goed te houden. Met relatieavonden, een relatiespel en podcastuitzendingen. En vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen voor relatiecursussen en relatietherapie.
  • Het programma Zorgen voor elkaar- Ouder worden. Het programma helpt ouderen en hun kinderen/familie en omgeving met informatie, tips, een podcastserie, generatiespel en vergoedingen waarbij de waarde van het leven centraal staat.
  • Persoonlijk advies van de Pro Life Vertrouwensarts. Als u twijfelt of een behandeling wel christelijk verantwoord is.
  • Digitaal gemak. U kunt uw zorgzaken ook online regelen. Stuurt u uw rekening in via de Pro Life App, dan heeft u uw geld binnen 3 werkdagen op uw rekening.

Bel gerust met Pro Life als u nog vragen heeft: 033 422 81 88 (gratis)

Ze zijn er van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Zij helpen u graag bij het kiezen, afsluiten en opzeggen van uw zorgverzekering.

Een gratis persoonlijk adviesgesprek bij u thuis met ambassadeur Marga van Pro Life

Soms is het vergelijken van zorgverzekeringen een lastige klus. Of is uw situatie heel ingewikkeld. Vindt u het fijn om uw persoonlijke situatie te bespreken en een advies op maat te ontvangen? Maak dan gratis een afspraak met Marga van Pro Life. Marga is een ambassadeur van Pro Life die graag bij u langskomt voor een persoonlijk gesprek. U kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen. Pro Life neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.