Veiligheidsadvies

Een veiligheidscontrole in uw huis kan veel opleveren. Is alles in huis nog wel veilig? Heeft u een kierstandhouder op de deur? Weet u waar u aan moet denken om inbraak te voorkomen?

De veiligheidsadviseurs van KBO-PCOB komen kosteloos bij u langs om te zien of uw huis aan de laatste veiligheidsmaatregelen voldoet. Inbraak- en brandpreventie komen aan bod, maar ook kijkt de veiligheidsadviseur of uw huis zo ingericht is dat de kans op vallen zo klein mogelijk is. Vaak kunnen zij ook advies geven over het voorkomen van babbeltrucs en internetveiligheid.

Onze veiligheidsadviseurs zijn goed opgeleid en hebben naast de basistraining ouderenadvisering ook de training veiligheidsadviseur gevolgd.

Contact met veiligheidsadviseur

Zoekt u een veiligheidsadviseur bij u in de buurt? Bel dan met de Servicetelefoon, tel. 030 – 3400 655 (maandag t/m donderdag 10.00 tot 13.00 uur) of kijk op de Academie.

Tips en praktische informatie over het organiseren van een veiligheidsbijeenkomst of het veilig inrichten van uw huis vindt u op de Academie.