De nieuwe website van KBO-PCOB

Sinds juli is er een nieuwe KBO-PCOB website, maar wat is er eigenlijk veranderd? Op een mooie, frisse en nieuwe uitstraling na, hebben we ook verschillende handige functies toegevoegd.

Nieuwe functies

Voor leden

Het is voor ons ontzettend belangrijk om gehoord te geven aan onze leden. Daarom hebben we op een rijtje gezet wat onze leden graag terug willen zien op onze website bij: Voor Leden.

Ga naar ‘Voor Leden’

Onder dit kopje kunt u verschillende handige pagina’s vinden, zoals:

Agenda:

Bij de agenda ziet u de komende evenementen die wij organiseren. Denk hierbij aan webinars, online koffiebijeenkomsten en (hopelijk) in de toekomst ook fysieke activiteiten. Verder kunt u voor een uitgebreid overzicht ook een kijkje nemen op de Academie.

Ga naar de Agenda

Webshop

Als afdeling kun je al een tijdje bij ons verschillende producten bestellen. We hebben dit een stukje makkelijker gemaakt, door een online webshop op te zetten. Hier kunt u als afdeling (of als lid) zowel digitale, als fysieke middelen bestellen.

Ga naar de Webshop

Ledenvoordeel

Als lid van KBO-PCOB krijgt u boordevol voordeel. We hebben daarom een overzichtelijke pagina gemaakt, zodat u als lid meteen kunt zien waar u op kunt besparen.

Ga naar Ledenvoordeel

Afdelingen

We hebben de afdelingen van KBO-PCOB op een overzichtelijke pagina gezet. Gebruik de interactieve kaart of maak gebruik van de zoekfunctie.

Ga naar Afdelingen

 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen, opmerkingen of komt u er niet uit? Neem dan contact op via communicatie@kbo-pcob.nl of bel naar 030 – 3400 600