Voor de pers

Over KBO-PCOB

Contact

KBO-PCOB is met een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. KBO-PCOB draagt bij aan een krachtige positie van senioren en maakt zich daar sterk voor, zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau.

KBO-PCOB is het samenwerkingsverband van de twee landelijke verenigingen Unie KBO en PCOB. Sinds 2017 bundelen beide verenigingen hun krachten en vormen zij op landelijk niveau seniorenorganisatie KBO-PCOB. Het is een vereniging van, voor en door leden. KBO-PCOB heeft meer dan 800 lokale afdelingen in heel Nederland. Daar ontmoeten mensen elkaar, ondernemen ze activiteiten en behartigen ze lokaal de belangen van senioren. Duizenden vrijwilligers zetten zich in via KBO-PCOB: bijvoorbeeld als belastinginvuller, ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach.

Lees meer over KBO-PCOB.

Neem voor nieuws, statements, opinie en interviewaanvragen contact op met de perswoordvoerder van KBO-PCOB.

  • Tel. 030-3 400 600
  • Tel. 06-204 098 89  (buiten kantooruren, alleen voor journalisten)
  • Tel. 06-29 05 35 54  (buiten kantooruren, alleen voor journalisten)
  • Uitsluitend in niet-urgente gevallen kunt u ook een e-mail sturen

 

Bent u geen journalist? Ga dan naar onze contactpagina.

Volg ons op sociale media

Beeldmateriaal

Heeft u beeld nodig van directeur ai Marcel Sturkenboom ? Neem dan even contact op met de persvoorlichter of het secretariaat.

Wenst u het logo van KBO-PCOB te gebruiken? Dit stellen we u zonder kosten ter beschikking. Onderstaande beeld kunt u vrij gebruiken onder voorwaarden:

  • Slechts bij berichtgeving over KBO-PCOB
  • Gebruik van de juiste organisatienaam (logo): KBO-PCOB

Kunnen we u met ander beeld van bijvoorbeeld ons werk van dienst zijn? Dan kunt u contact met de perswoordvoerder opnemen. We helpen u graag.

Klik op onderstaande beeld om het bestand (high res) te downloaden.

Logo KBO-PCOB