Volledig verzekerd

Niet alleen uw zorg verzekerd u voordelig via KBO-PCOB. U kunt maar liefst kiezen uit vier verschillende aanbieders. Ook uw schadeverzekering sluit u voordelig af.

Zilveren Kruis

Als KBO- of PCOB-lid kunt u gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan aan het eind van het jaar weer. Heeft u nog vragen? Kijk op www.zk.nl/kbo-pcob of bel 071 - 751 00 56. Houd het collectiviteitsnummer van KBO-PCOB bij de hand: 2070 008 37.

Prolife

Met uw lidmaatschap van KBO of PCOB maakt u gebruik van de aantrekkelijke prijs voor de basisverzekering van ProLife en 8% korting op de aanvullende verzekeringen, inclusief tandartsverzekering. Meer informatie vindt u hier. De kortingen zijn voor KBO en PCOB-leden uiteraard gelijk. Collectiviteitsnummer van deze verzekering: 208800174 Aanmelden kan telefonisch op 0800 – 776 54 33 of via onderstaande knop.

Interpolis

Met uw lidmaatschap van KBO of PCOB krijgt u bij Interpolis een lage netto premie voor de basisverzekering en 15% korting op aanvullende verzekeringen, inclusief tandverzekeringen. Ook kunt u fysiotherapiesessies delen met uw partner bij de aanvullende verzekering ZorgActief Aanmelden kan telefonisch via 013 – 462 20 25 Collectiviteitsnummer KBO voor deze verzekering: 208602637 Collectiviteitsnummer PCOB voor deze verzekering: 208606995 De kortingen zijn voor KBO- en PCOB-leden uiteraard gelijk.

De Friesland

Met uw lidmaatschap van KBO of PCOB krijgt u: 3% korting op de basisverzekering Alles Verzorgd Polis 6% korting op aanvullende verzekeringen, inclusief tandartsverzekeringen. 10% korting op de reisverzekering Langer zelfstandig thuis wonen met de diensten van Fitaal Thuis Gratis adviesgesprek welzijnscoach (om langer zelfstandig thuis te wonen) Steun Stichting Alzheimer; De Friesland doneert 2 euro per nieuwe verzekerde aan Stichting Alzheimer Gratis online workshop voor mantelzorgers (Mirro) Hulp en advies voor mantelzorgers via onze Mantelzorglijn Collectiviteitsnummer van deze verzekering: 204367100 Aanmelden kan telefonisch op 058 – 291 31 31 of via onderstaande knop

Centraal beheer

Een bal door het raam, een kras of een deuk aan uw auto, waterschade… Vervelende problemen, die u natuurlijk zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan is het prettig om een betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar in te kunnen schakelen. Speciaal voor u als lid biedt KBO-PCOB nu de mogelijkheid een schadeverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer. De collectieve verzekering kent gunstige voorwaarden, zoals uitgebreide acceptatie, glas en tuin standaard meeverzekerd bij de inboedel en gunstige aanschafwaarderegeling voor uw auto. Voor u als lid van KBO-PCOB is er een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel 10%.

Nieuwsbrief Ledenvoordeel

Op de hoogte blijven van de kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?