KBO-PCOB onderzoekt

We vinden het belangrijk dat de stem van de senior wordt gehoord. Daarom hebben we het Nationaal Seniorenpanel opgericht. In dat panel onderzoeken we wat u bezighoudt. We houden vijf keer per jaar een groot onderzoek onder de leden over onze thema’s. Ook houden we korte flits-onderzoeken over actuele onderwerpen. De uitkomsten gebruiken we in onze belangenbehartiging en in de pers. Zo komt uw stem goed door!

Aanmelden panel

Wilt u meewerken aan onze onderzoeken? Meld u dan aan voor het panel. Als panel-lid krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Lopende onderzoeken

Koopkrachtonderzoek Energie

De recente extreme prijsstijgingen voor energie hakken er bij veel ouderen stevig in. Wat voor effect heeft het op uw portemonnee? Heeft u energiebesparende maatregelen getroffen? Heeft u iets gehad aan het prijsplafond?

We horen het graag! U kunt deelnemen aan het onderzoek tot 18 juni a.s.
De resultaten van dit onderzoek kunt u lezen in het september-nummer van het KBO-PCOB Magazine.

Ga naar het onderzoek Energie

Resultaten onderzoek

De antwoorden van onze leden zijn belangrijk voor de landelijke belangenbehartiging. Resultaten van de onderzoeken maken we bekend via het ledenmagazine en via de website. Als u lid wordt van het panel ziet u de resultaten van de onderzoeken ook terug op uw persoonlijke pagina.

Eerdere onderzoeken

In de afgelopen jaren hebben we al veel interessante en nuttige onderzoeken gepubliceerd. Bent u benieuwd naar de uitkomsten van deze verschillende onderzoeken? Hieronder kunt u ze allemaal terugvinden.