KBO-PCOB onderzoekt

We vinden het belangrijk dat de stem van de senior wordt gehoord. Daarom hebben we het Nationaal Seniorenpanel opgericht. In dat panel onderzoeken we wat u bezighoudt. We houden vijf keer per jaar een groot onderzoek onder de leden over onze thema’s. Ook houden we korte flits-onderzoeken over actuele onderwerpen. De uitkomsten gebruiken we in onze belangenbehartiging en in de pers. Zo komt uw stem goed door!

Aanmelden panel

Wilt u meewerken aan onze onderzoeken? Meld u dan aan voor het panel. Als panel-lid krijgt u automatisch een berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Lopende onderzoeken

Momenteel zijn er geen lopende onderzoeken. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe onderzoeken in de toekomst!

 

Resultaten onderzoek

De antwoorden van onze leden zijn belangrijk voor de landelijke belangenbehartiging. Resultaten van de onderzoeken maken we bekend via het ledenmagazine en via de website. Als u lid wordt van het panel ziet u de resultaten van de onderzoeken ook terug op uw persoonlijke pagina.

Eerdere onderzoeken

In de afgelopen jaren hebben we al veel interessante en nuttige onderzoeken gepubliceerd. Bent u benieuwd naar de uitkomsten van deze verschillende onderzoeken? Hieronder kunt u ze allemaal terugvinden.