Onderzoek

Hoe veilig voelt u zich thuis en in uw buurt?

Wordt er veel ingebroken of laat u met een gerust hart de achterdeur open? Kent u de mensen uit uw straat?
Hebt u contact met uw buren, bijvoorbeeld via een WhatsApp-groep? Wat doet u om u veiliger te voelen in uw eigen woning? Bent u weleens gevallen of uitgegleden? En is uw huis valveilig? Deze en andere vragen stellen wij u in het KBO-PCOBpanel onderzoek van deze maand.

Doe mee en win!

Help ons, doe mee en maak kans op een cadeaubon van €20!
Er zijn 10 cadeaubonnen te winnen!

Belt u liever?

Niet zo handig met internet? Neem dan de vragen telefonisch door met de Servicetelefoon: ma t-m do van 10 tot 13 uur T: 0900- 821 21 83 (€ 0,10/min)

Aanmelden Seniorenpanel KBO-PCOB

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meldt u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatischeen berichtje per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat!

Resultaten vorige onderzoeken

Hoe handig bent u op internet?

De resultaten van het onderzoek Hoe handig bent u op internet? worden gepubliceerd in het februarinummer van het Magazine van KBO-PCOB.

Niet meegedaan aan het onderzoek? U kunt nog wel meedoen met de korte test naar uw internetkennis.

U hebt internet, maar maakt u ook gebruik van alle mogelijkheden? Hoe handig bent u? Doe mee aan deze korte quiz en u weet het. Aan het eind krijgt u uw score en de goede antwoorden te zien.

Het grote levensvragenonderzoek

Wat is de zin van het leven? Is er leven na de dood? Het zijn vragen die we ons allemaal stellen. Denken 55-plussers vaker na over dit soort levensvragen en stellen zij zich andere vragen? Dat was de insteek van het Grote Levensvragenonderzoek van KBO-PCOB onder 1.700 senioren. De uitslag van het onderzoek kon u lezen in ons magazine in december 2017.