Landelijke bijeenkomst voor vrijwilligers over ouderenmishandeling op 18 november

Bent u een vrijwilliger (of coördinator) die contact heeft met ouderen? Speciaal voor u organiseert het ministerie van VWS samen met Movisie een bijeenkomst om door te praten over een thema waar u of uw vrijwilligers mee te maken kunnen krijgen in de praktijk: ouderenmishandeling. Wat zijn de signalen en hoe kunt u die herkennen? Ook financieel misbruik als vorm van ouderenmishandeling komt terug op deze dag.

In het programma maakt u (verder) kennis met het thema ouderenmishandeling door middel van een verhaal van ervaringen van vrijwilligers van een ouderenorganisatie en interactief theater. Ook vertonen we de e-learning over ouderenmishandeling die is gemaakt met input van vrijwilligers van de seniorenorganisaties. In de pauze praten we met elkaar verder over de e-learning die we begin 2020 willen verspreiden over alle (ouderen)organisaties (in de zorg) die werken met vrijwilligers.

Praktische informatie

Datum en tijd: 18 november om 10:00 uur. Inloop vanaf 09:30 uur. De dag is inclusief lunch.

Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 in Utrecht (routebeschrijving).

De bijeenkomst is voor maximaal 120 mensen, dus meld u op tijd aan. U kunt zich nu alvast aanmelden! Klik hier  voor het aanmeldformulier.