Word lid van PCOB

en profiteer van de voordelige zorgverzekering!

Exclusieve ledenvoordelen en flinke kortingen

Als lid van PCOB kunt u – met onze exclusieve ledenvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen:

• U profiteert van de beste zorgverzekering voor senioren met hoge korting. O.a. 25% korting op het pakket Extra Vitaal en 6 extra fysiotherapiebehandelingen bij minimaal één ster aanvullend.
  • U betaalt inkoopprijs voor stroom en gas via ons energiecollectief
  • U ontvangt 10x per jaar ons magazine met interviews en boeiende artikelen
  • U krijgt gratis advies op maat via de service-, pensioen- en juristentelefoon

Belangen, voordeel en mensen, dát is PCOB. En dat alles voor een lidmaatschap van slechts enkele euro’s per maand! Vul het formulier in om uw lidmaatschap compleet te maken.

Heeft u hulp nodig bij het invullen of geeft u uw gegevens liever via de telefoon door? Laat dan hier uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug tijdens kantooruren.

Samen lid worden?

Voor deelname aan onze collectieve verzekering is het KBO- of PCOB lidmaatschap verplicht. Wilt u samen met uw partner gebruik maken van de collectieve verzekering dan dient u ook beiden lid te zijn.

PCOB lidmaatschap en uw privacy

Door het aanmeldformulier te verzenden geeft u zich op als lid van PCOB en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.

Ja, ik word lid van PCOB