Word lid van PCOB

en profiteer van de voordelige zorgverzekering!

Exclusieve ledenvoordelen en flinke kortingen

Als lid van PCOB kunt u – met onze exclusieve ledenvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen:

• U profiteert van de beste zorgverzekering voor senioren met hoge korting. O.a. 25% korting op het pakket Extra Vitaal en 6 extra fysiotherapiebehandelingen bij minimaal één ster aanvullend.
  • U betaalt inkoopprijs voor stroom en gas via ons energiecollectief
  • U ontvangt 10x per jaar ons magazine met interviews en boeiende artikelen
  • U krijgt gratis advies op maat via de service-, pensioen- en juristentelefoon

Belangen, voordeel en mensen, dát is PCOB. En dat alles voor een lidmaatschap van 35 euro* per jaar! Vul het formulier in om uw lidmaatschap compleet te maken.

Heeft u hulp nodig bij het invullen of geeft u uw gegevens liever via de telefoon door? Laat dan hier uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug tijdens kantooruren.

Samen lid worden?

Voor deelname aan onze collectieve verzekering is het KBO- of PCOB lidmaatschap verplicht. Wilt u samen met uw partner gebruik maken van de collectieve verzekering dan dient u ook beiden lid te zijn.

PCOB lidmaatschap en uw privacy

Door het aanmeldformulier te verzenden geeft u zich op als lid van PCOB en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.

Ja, ik word lid van PCOB