Word lid voor € 37,50 per jaar

Nieuwe leden ontvangen gratis het boekje Wijs met Medicijnen
(t.w.v. € 7,95)

KBO-PCOB is het samenwerkingsverband van de twee landelijke verenigingen Unie KBO en PCOB. Sinds 2017 hebben beide verenigingen hun krachten gebundeld en vormen zij op landelijk niveau de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Lokale afdelingen van  KBO en PCOB zoeken elkaar ook steeds vaker op. Zij organiseren gezamenlijke activiteiten en trekken samen op in de lokale belangenbehartiging.

KBO-PCOB is een vereniging van, voor en door leden. We hebben samen meer dan 800 lokale afdelingen in heel Nederland. Daar ontmoeten mensen elkaar, ondernemen ze activiteiten en behartigen ze lokaal de belangen van senioren. Duizenden vrijwilligers zetten zich in via KBO-PCOB: bijvoorbeeld als ouderenadviseur, veiligheidsadviseur of tabletcoach.

Leden krijgen tien keer per jaar het ledenmagazine en kunnen profiteren van veel voordelen, zoals kortingen op uitjes, boeken, een collectieve zorgverzekering en het energiecollectief.

Landelijk lid of plaatselijk lid?

U kunt zich inschrijven als landelijk lid van PCOB of als plaatselijk lid.

Als landelijk lid betaalt u het contributiebedrag dat landelijk is vastgesteld (€ 37,50 per jaar).  De contributie voor een partnerlidmaatschap bedraagt €60,50. U ontvangt dan via uw e-mailadres en via het Magazine informatie over de landelijke activiteiten van PCOB.

Indien u zich inschrijft als plaatselijk lid, betaalt u het contributiebedrag dat door de lokale POCB-afdeling is vastgesteld. In de meeste gevallen is dat minder dan het landelijke tarief. Naast de informatie over de landelijke activiteiten, ontvangt u ook informatie over de afdelingsactiviteiten bij u in de buurt.

PCOB lidmaatschap en uw privacy

Door het aanmeldformulier te verzenden geeft u zich op als lid van PCOB en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.

Ja, ik word lid van PCOB

Word nu lid voor slechts € 37.50 per jaar en u ontvangt tijdelijk gratis het gebonden boekje Wijs met medicijnen. Tips voor oudere geneesmiddelengebruikers ter waarde van € 7,95.