Collectieve zorgverzekering bij Pro Life, De Friesland en Interpolis

Als KBO-PCOB-lid kunt u ook een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Pro Life, De Friesland en Interpolis. U profiteert van deze voordelen:

Interpolis zorgverzekering

• Lage netto premie voor de basisverzekering
  • 15% korting op aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen
  • Delen van fysiotherapie sessies met uw partner bij de aanvullende verzekering ZorgActief

Aanmelden kan telefonisch op 013-462 20 25
Collectiviteitsnummer KBO 208602637

Collectiviteitsnummer PCOB 208606995

De Friesland zorgverzekering

• 3% korting op de Alles Verzorgd Polis en 6% korting op de aanvullende verzekeringen
  • Langer zelfstandig thuis wonen met de diensten van Fitaal Thuis
  • Steun Stichting Alzheimer; wij doneren 2 euro per nieuwe verzekerde
  • Gratis online workshop voor mantelzorgers (Mirro)
  • Hulp en advies voor mantelzorgers via onze mantelzorglijn

Aanmelden kan telefonisch op 058 – 291 31 31 of via www.defriesland.nl/kbopcob
Collectiviteitsnummer 367100

Pro Life zorgverzekering

–              Lage netto premie voor de Principe Polis en de Principe Polis Budget

–              8% korting op aanvullende (tandarts)verzekeringen

–              Sluit u een aanvullende verzekering af? Dan krijgt u het Extra Aanvullend Ledenpakket erbij, speciaal met extra vergoedingen voor u (niet voor gezinsleden)

Vanuit aanvullende pakketten vergoeding voor:

• Lidmaatschap KBO-PCOB € 25 per jaar
  • Christelijke psychosociale hulp en relatietherapie
  • Herstellingsoorden en stilteretraite (vanaf Medium Polis)

Aanmelden kan via www.prolifecollectief.nl/kbo-pcob of bel: 033 – 422 81 88 (ma t/m vr, 08.30-17.30 uur, collectiviteitsnummer 208800174)

Liever verzekerd met Zilveren kruis?

De Zorgcoach is er voor u

Zorg regelen kan soms best ingewikkeld zijn. Daarom kan u zorgadvies inwinnen bij de Zorgcoaches van Zilveren Kruis. Met een luisterend oor en deskundig advies helpen ze u bij het aanvragen en regelen van zorg. De Zorgcoaches boeken resultaat. Zo kon alleen al in de eerste helft van dit jaar 80 procent van de verzekerden die een Zorgcoach belden eerder terecht voor een behandeling.

De Zorgcoaches van Zilveren Kruis zitten voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Ze zijn bereikbaar via 071-364 02 50.

De Zilveren Kruis-app, dat is handig!

Hoe ben ik ook alweer verzekerd? Hoe zit het met mijn zorgkosten? Is mijn nota al betaald? De Zilveren Kruis app heeft altijd direct het antwoord op deze en andere vragen over uw zorgverzekering. U kunt in de app ook declaraties indienen. Dat werkt razendsnel, gemakkelijk en veilig. U heeft het declaratiebedrag dan gegarandeerd binnen drie werkdagen op uw rekening staan.

Langer fit en gezond? Actify helpt!

Gezonder eten, lekker bewegen, beter slapen en ontspannen; het helpt allemaal om fit en gezond te zijn én te blijven. Werken aan uw fysieke en mentale gezondheid hoeft niet moeilijk te zijn. De Actify-app is hiervoor een goed steuntje in de rug. Deze digitale coach helpt u in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app van Zilveren Kruis biedt tips, recepten en een stappenteller, maar ook inspiratie en meditaties. U kiest wat bij u past en u plant zelf al uw activiteiten. De app herhaalt en motiveert u om te wennen aan nieuwe gewoontes. Voor u het weet zijn ze een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijks leven. De app is gratis te downloaden voor iOs en Android.

Tekst: Annemieke Lenssinck

Foto’s: Arjen Jan Stada, Shutterstock