Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis via KBO-PCOB

Samen zijn we goedkoper uit

In 2020 betalen we allemaal meer voor zorg en zorgverzekering. Vooral senioren hebben te maken met stijgende zorgkosten. Wij lobbyen om deze financiële gevolgen te beperken. Maar u kunt ook gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit!

Ontdek de vele voordelen, zoals:

• 25% korting op het pakket Extra Vitaal (speciaal voor senioren)
  • Gratis Extra Aanvullend KBO-PCOB-pakket met 6x gratis fysiotherapiebehandelingen en vergoeding rijbewijskeuring *
  • €20,- tegemoetkoming voor nieuwe KBO-PCOB-leden in het eerste verzekeringsjaar. *

* Dit geldt bij het afsluiten van een aanvullende verzekering van minstens één ster, dus niet bij alleen een aanvullende tandartsverzekering.

Hoe werkt het?

1. Vraag het informatiepakket aan en ontdek alle voordelen van deze collectieve zorgverzekering.
  2. Nieuwe leden van KBO-PCOB (lid geworden in 2019) profiteren van onze geld-terug actie als ze minimaal kiezen voor een ster aanvullend: een tegemoetkoming van €20,- in de kosten voor uw lidmaatschap tijdens het eerste jaar.
  3. Sluit de zorgverzekering af bij Zilveren Kruis mét korting.

Word direct lid

Direct lid worden én profiteren van de zorgverzekering? Klik hier!

Vraag direct het informatiepakket aan!

• Vul het formulier hieronder in en ontvang het gratis informatiepakket over collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis. U ontvangt het informatiepakket zo snel mogelijk.

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al ons nieuws over zorgkosten