Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis via KBO-PCOB

• 10% korting op de tandartsverzekering
  • 25% korting op het pakket Extra Vitaal
  • €35,- vergoeding verplichte rijbewijskeuring
  • 6 extra behandelingen fysiotherapie (vanaf aanvullend pakket 1 ster)
  • 24 uur extra vervangende mantelzorg en 1 uur extra ondersteuning van een mantelzorgmakelaar (vanaf aanvullend pakket 2 sterren)

Bespaar met de collectieve
zorgverzekering van Zilveren Kruis

Bereken uw voordeel →Gratis informatiepakket →

Of je nu 50 of 80 jaar bent, onze collectieve zorgverzekering is de beste voor senioren. Waarom? Omdat hij op maat gemaakt is voor mensen van 50 jaar en ouder. Met meer fysiotherapie, een goede vergoeding voor bril of lenzen, een mooie regeling voor alternatieve geneeswijzen en slaaptherapie en een vergoeding voor vervangende mantelzorg.

Al meer dan 52.000 KBO-PCOB-leden sloten zich aan. Wel lid en heeft u kinderen van 50 jaar of ouder? Attendeer ze dan op ons aanbod! En vertel ze dan ook meteen dat ze een tegemoetkoming van € 20 krijgen voor het lidmaatschap van KBO-PCOB! Geen Lid? Doen! en maak gebruik van dezelfde tegemoetkoming voor lidmaatschap!

Samen zijn we goedkoper uit!

Bespaar tot wel honderden euro’s op uw zorgkosten in 2022. Bereken uw voordeel en meld u aan!

Constance de Ronde kwam door haar moeder bij het collectief van KBO-PCOB.

‘Het is zes jaar geleden, toen luisterde ik nog naar mijn moeder, haha.’

‘Over Zilveren Kruis ben ik prima tevreden. Wat ik fijn vind: ik kan alles zelf regelen in de app. Die is heel duidelijk en toegankelijk. Declaraties indienen bijvoorbeeld, daar draai ik mijn hand niet voor om: foto van de declaratie maken, uploaden en klaar.

Veelgestelde Vragen

De exacte basispremies per maand voor de zorgverzekering via Zilveren Kruis in 2022 zijn als volgt:

Basisverzekering                   Prijs inclusief korting

Basis Budget                                  119,75

Basis Zeker                                    127,51

Basis Exclusief                               139,63

Aanvullende verzekering     Prijs inclusief korting

Basis Plus Module                        2,03

Aanvullend 1 ster                         7,43

Aanvullend 2 sterren                   18,23

Aanvullend 3 sterren                   33,53

Aanvullend 4 sterren                   66,83

Tandartsverzekering             Prijs inclusief korting

Tand Basis                                      7,16

Tand 1 ster                                    13,46

Tand 2 sterren                              19,76

Tand 3 sterren                              40,05

Tand 4 sterren                              56,93

Extra pakketten                       Prijs inclusief korting

Extra Vitaal                                    4,88

Nog geen lid van KBO-PCOB? Dan profiteert u wellicht nog niet van extra collectiviteitskorting. Ook is er een extra KBO-PCOB pakket als u een aanvullende verzekering heeft vanaf 1 ster. Redenen genoeg om klant te blijven bij Zilveren Kruis en van de extra’s die lidmaatschap van KBO-PCOB oplevert te profiteren. Bij vragen hierover kunt u het contact opnemen met ons via 030-3400 600.

KBO-PCOB is de grootste seniorenorganisatie van Nederland Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig meedoen en mensen omzien naar elkaar. Als lid kunt u – met onze ledenvoordelen- tot wel honderden euro’s per jaar besparen. Ook zijn we lokaal vertegenwoordigd in 800 afdelingen, waarin mensen elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen en lokaal belangen worden behartigd. Altijd wel een bij u in de buurt! Die belangenbehartiging doen we ook provinciaal en landelijk rond de thema’s zorg, wonen, welzijn, koopkracht, veiligheid, digitalisering en zingeving. En u ontvangt 10x per jaar ons Magazine!

Profiteer van hoge kortingen

Stap voor 1 januari over naar Zilveren Kruis