Hoe is het om een zestiger te zijn?

““Ik zit lekker in mijn vel en heb net een beetje door hoe het werkt in het leven. Nu ik 62 ben realiseer ik me dat de toekomst korter wordt. Best oneerlijk eigenlijk. Dus ik geniet daarom extra van wat er is!” Ineke (62)”

Op 29 september vindt er in Maarssen, in de luisterrijke omgeving van een voormalig klooster, een bijzonder event plaats. Een groep van 100 zestigers buigt zich over de vraag: hoe is het om een zestiger te zijn? Ben jij tussen de 60 en 70 jaar oud? Dan ben je van harte welkom!

Anita Witzier ontvangt in een inspirerende talkshow zestigers met een verhaal.

En we gaan met elkaar op onderzoek uit.

Hoe denk je over relaties, je gezondheid, de manier waarop je nieuwe mensen kan leren kennen op jouw leeftijd? Wat voor wereld laat je achter? Wat betekent het om te stoppen met werken?

KBO-PCOB wil graag iets ontwikkelen voor een groep mensen die nog nauwelijks met ouder worden bezig is, maar misschien wel behoefte heeft aan informatie ‘voor later’. Welke informatie zou dat dan zijn? Dat horen we graag van jou.

Ontmoet nieuwsgierige leeftijdsgenoten, geniet van de verschillende programmaonderdelen en schuif aan bij een heerlijke maaltijd. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Schrijf je in onderstaand formulier in.  In je eentje, met je partner, een buurman of een paar vriendinnen, iedere zestiger is van harte welkom!

In de aanloop naar het evenement ontvang je van ons meer informatie over het programma en de locatie.

““Ik heb nog een heel leven voor me en wil graag nieuwe dingen leren en andere mensen ontmoeten. Daar heb ik straks tijd voor, maar waar doe ik dat? Het lijkt wel of de wereld op jong zijn is ingericht.” David (65)”

Meld je aan!

Datum: donderdag 29 september 2022

Tijd: 16.00 (inloop) – 20.30 uur

Locatie: Landgoed Doornburgh Maarssen

Deelname: er zijn voor jou geen kosten aan verbonden, maar reserveren is gezien het beperkt aantal plaatsen verplicht. Vol is vol, dus meld je hier snel aan.