Aanmeldformulier Wijs met media

Om de zomer van senioren gezelliger te maken en zomereenzaamheid tegen te gaan, heeft KBO-PCOB deze zomer een mooi ledenvoordeel geregeld: onze leden kunnen bij het Beeld en Geluid Museum met korting (€ 10 i.p.v. € 14,50 p.p.) de bijeenkomst Wijs met Media bijwonen.

Tijdens die bijeenkomsten maken ze, onder leiding van een museumdocent en via een videopresentatie, een reis door het veelzijdige medialandschap, wisselen verhalen uit en leren op een leuke, interactieve manier over media. De ‘lessen’ zijn opgezet om de soms complexe wereld van de media beter te begrijpen. Wat is er allemaal, hoe bang moeten we zijn voor hackers en hoe onafhankelijk is het nieuws tegenwoordig?

Cadeautje voor onze tabletcoaches
Omdat we het belangrijk vinden dat de tabletcoaches van KBO-PCOB als eerste op de hoogte zijn van deze bijeenkomsten en om onze tabletcoaches te bedanken voor hun mooie werk, mogen wij een bijeenkomst aanbieden waar alle tabletcoaches gratis naartoe mogen.
Schrijf u direct in.

Datum: N.n.t.b.
Adres: Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum
Meer info: www.beeldengeluid.nl/bezoek/groepen/wijs-met-media
Reis- en parkeerkosten zijn voor eigen rekening

Ja, ik ben tabletcoach bij KBO-PCOB en wil graag naar de bijeenkomst!

Meld u dan hieronder aan:

Aanmeldformulier Wijs met media

Vul dit formulier in als u belangstelling hebt voor de bijeenkomst 'Wijs met media'
  • Ja, ik meld mij aan voor de bijeenkomst 'Wijs met media'

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.