Overzicht webinars

De afgelopen tijd heeft KBO-PCOB webinars gepresenteerd over verschillende onderwerpen. Een webinar is een lezing, workshop, of presentatie op internet waarbij alleen een online publiek aanwezig is. Deelnemers kunnen de spreker rechtstreeks op hun eigen computer of tablet zien en horen. Deelnemers zien en horen elkaar niet. Je kunt vaak wel vragen stellen via een live chat, waarbij je je vraag intypt. Omdat deze webinars online gehouden worden, worden deze ook opgenomen. Deze kunnen op een later tijdstip teruggekeken worden. Benieuwd naar de afgelopen webinars of de aankomende webinars van KBO-PCOB? Bekijk hieronder het overzicht.

Aankomende webinars:

Digitale ledenbijeenkomst over pensioenen op 20 januari 2021

In juni 2019 sloten de sociale partners een pensioenakkoord. In de anderhalf jaar daarna is volop gesproken en gedebatteerd over de uitwerking daarvan.  Minister Koolmees heeft intussen de wetgeving gepubliceerd die onder meer de periode tot 2026 moet gaan invullen. Ook regelt dit deel van de wetgeving afspraken over het nieuwe contract zelf, het nabestaandenpensioen en de governance. In een allereerste reactie op de wetgeving liet KBO-PCOB, samen met collega-organisaties ANBO en Koepel Gepensioneerden, al weten kritisch te zijn over de plannen van de minister voor de tussenliggende periode. Vanzelfsprekend gaan we echter ook uitgebreider reageren. Hierover gaan we graag  in gesprek met onze leden, zoals we dat ook afgelopen zomer al deden.

Dit gaan we – gegeven de situatie rondom het coronavirus – doen via drie digitale ledenbijeenkomsten , waarin we de plannen van de minister kort toelichten en via stellingen met elkaar in gesprek gaan om zo uw mening te horen.

De drie bijeenkomsten vinden plaats op 20 januari 2021. U kunt daaraan meedoen door u vooraf aan te melden voor een bijeenkomst naar keuze:
Van 10:00 tot 11:30 uur. Klik hier om u aan te melden.

Van 12:00 tot 13:3 uur. Klik hier om u hier aan te melden. >

Van 14:00 tot 15:30 uur. Klik hier om u aan te melden.

Na aanmelding ontvangt u  een bevestigingsmail met instructies voor deelname (via webinargeek).

Uw reacties nemen we mee in onze standpuntbepaling. Uw inbreng is van harte welkom!

Bekijk de webinars die al geweest zijn:

Webinar: Gouden Dans

Webinar: Spreekuur coronavaccin

Webinar: In gesprek met Zilveren Kruis

Webinar: Boekenliefde

Bekijk de webinar

Webinar: Samen beslissen in het ziekenhuis

Webinar: Code Zwart

Bekijk de webinar

Webinar: Veilig genieten van de zomer

Bekijk de webinar

Webinar: De gemeente als partner in coronatijd