Overzicht webinars

De afgelopen tijd heeft KBO-PCOB webinars gepresenteerd over verschillende onderwerpen. Een webinar is een lezing, workshop, of presentatie op internet waarbij alleen een online publiek aanwezig is. Deelnemers kunnen de spreker rechtstreeks op hun eigen computer of tablet zien en horen. Deelnemers zien en horen elkaar niet. Je kunt vaak wel vragen stellen via een live chat, waarbij je je vraag intypt. Omdat deze webinars online gehouden worden, worden deze ook opgenomen. Deze kunnen op een later tijdstip teruggekeken worden. Benieuwd naar de afgelopen webinars of de aankomende webinars van KBO-PCOB? Bekijk hieronder het overzicht.

Aankomende webinars:

Elke donderdag in april is er een webinar in het kader van de Maand van Senioren en Veiligheid.

Op 29 april  om 10.00 uur is er een online meeting over de gemeenteraadsverkiezingen. We horen graag wat er op de agenda moet in uw gemeente zodat we het juiste pakket aan middelen kunnen maken.

Webinars Maand van Veiligheid en Senioren

Donderdag om 10.30 uur

Gemeenteraadsverkiezingen: Wat vindt u belangrijk?

Meld u aan

Bekijk de webinars die al geweest zijn:

Webinar: Ledenbijeenkomst Ouder worden 2020-2040

Digitale ledenbijeenkomst pensioenen #1

Digitale ledenbijeenkomst pensioenen #2

Bekijk de webinar

Webinar: Veilig genieten van de zomer

Webinar: Gouden Dans

Webinar: Spreekuur coronavaccin

Bekijk de webinar

Webinar: De gemeente als partner in coronatijd

Webinar: In gesprek met Zilveren Kruis