Formatie kabinet 2017

KBO-PCOB rekent partijen en hun lijsttrekkers af op hun ideeën, beloften én inzet na de verkiezingen. En uiteraard hebben we eigen ideeën en activiteiten. Klik op de knoppen hieronder om meer te lezen.

Kamerleden

Onze interviews

Namens KBO-PCOB interviewde Wouke van Scherrenburg acht lijsttrekkers. Hoe seniorvriendelijk zijn zij nu echt? Oordeelt u zelf na het lezen van de interviews.

Lees de interviews

Onze visie op de formatie

KBO-PCOB heeft een eigen visie op politiek en samenleving, volgend uit wat onze leden drijft en wat ze belangrijk vinden. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar.

Lees onze visie

Onze opinieartikelen

Tijdens de formatie staat er nogal wat op het spel. Hoe gaat het met onze veiligheid, zorg en koopkracht? Mag het gaan over omzien naar elkaar, over hoe we met elkaar willen leven in een snel veranderende maatschappij met groeiende tegenstellingen? KBO-PCOB mengt zich in de formatiedossiers, namens ruim een kwart miljoen leden.

Lees de opinieartikelen

Onze activiteiten

KBO-PCOB is actief rond de thema’s zorg, koopkracht, zingeving en digitalisering. Kijk hier welke verkiezingsactiviteiten we zelf organiseren en aan welke evenementen we deelnemen.

Bekijk onze activiteiten