Vacatures voor vrijwilligers

KBO-PCOB is met ruim 200.000 duizend leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. We richten ons daarbij op thema’s als wonen, zorg, veiligheid, digitalisering, koopkracht en zingeving. Naast landelijke belangenbehartiging biedt KBO-PCOB ook aantrekkelijk ledenvoordeel en service voor leden. KBO en PCOB zijn begin 2017 op landelijk niveau samengegaan. Het bureau is gehuisvest in een modern kantoorpand in Nieuwegein en telt dertig medewerkers.

Naast betaalde functies maakt KBO-PCOB ook gebruik van de talenten van de senioren zelf. Bijvoorbeeld in vrijwilligersfuncties.

Op deze pagina treft u een overzicht van de vrijwilligersfuncties die momenteel beschikbaar zijn.