Voordelen voor u!

KBO- of PCOB-lid? Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen!

Betaalt u een verplichte eigen bijdrage voor zorg aan huis of in een verpleeghuis? De nieuwe dienst ‘Bespaar eigen bijdrage’ (BEB) helpt u om heel eenvoudig te controleren of uw mogelijk teveel aan eigen bijdrage betaald vanwege veranderingen in uw persoonlijke situatie.
Vul hier eenvoudig de bespaarscan in. Als u te veel betaalt, dan regelt de dienst BEB de verlaging van de eigen bijdrage en de vaststelling van het te veel betaalde bedrag volledig voor u. Als het maandbedrag naar beneden wordt bijgesteld, dan stort het CAK het te veel betaalde bedrag terug op uw eigen rekening. BEB brengt voor haar dienstverlening 10 procent van uw besparing in rekening. Geen besparing? Dan ook geen kosten. Als lid van KBO-PCOB krijgt u 50 euro korting.

Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van KBO-PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito (klik op de blauwe knop).

Uw energierekening gaat volgend jaar flink omhoog. Sluit u daarom nu aan bij KBO-PCOB-Energie. Al duizenden leden profiteren van onze voordelige tarieven voor stroom en gas.

Veel mensen blijven hangen bij hun energieleverancier en betalen onnodig een te hoog tarief voor stroom en gas. Dit komt, omdat ze denken dat het een hoop gedoe is om er iets aan te doen. Bij KBO-PCOB-Energie stapt u makkelijk over en bespaart u flink!
• Onze klantenservice neemt graag de tijd voor een persoonlijk en eerlijk advies.
• Geen lokkertjes met tijdelijke voordelen, verborgen kosten of andere addertjes.
• De overstap wordt voor u geregeld, daarna hoeft u nooit meer over te stappen.

Als KBO of PCOB-lid kunt u gebruik maken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan weer in november/december 2018.

Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB. Kijk hier welke dat zijn.

Speciale (tijdelijke) aanbiedingen *

header-big
Het Schip

Cadeautip voor de feestdagen! Profiteer nu!

Bezoek Thermae 2000 met 30% korting

Bezoek Gaudí en de Amsterdamse school in museum Het Schip

Met deze digitale wekker, mooie smartphone of dit fraaie gps-horloge bent u straks weer helemaal bij de tijd. Maar u kunt er natuurlijk ook een ander een groot plezier mee doen. Nu in deze feestmaand extra voordelig bij KBO-PCOB Ledenvoordeel!

• Online: De deelname aan de KBO-PCOB Week wordt direct betaald en verzilverd in de webshop van Thermae 2000 met de code: enKBO18 (ook voor PCOB-leden!).
  • Telefonisch: ook te reserveren via +31 (0)43 609 20 00.

Van 2 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 betaalt u als lid van KBO of PCOB met de actiecode KP2018 slechts €35 in plaats van €44!

Kies op de reserveringspagina voor de optie ‘2 oktober – 1 april Bustocht Gaudi‘, kies het aantal kaarten en zet een vinkje bij ‘Ik heb een kortingscode’. In het vakje dat dan verschijnt, zet u ‘KP2018’.

De aanbieding

Alecto digitale wekker met USB
van € 44,99 voor € 34,99

Alecto AK-60, nieuw model, display instelbaar 8 kleuren, 2 USB-aansluitingen, temperatuurweergave, 2 wektijden met snooze, afmetingen 82 x 176 x 43 mm

General Mobile GM8 Smartphone
nu slechts € 199
+ GRATIS PanzerGlass t.w.v. € 24,95
+ GRATIS TPU-hoes t.w.v. € 9,99

Moderne smartphone, Android 8.1, in grijs of wit/goud, 13 megapixel camera, 32 GB geheugen, uitbreidbaar, afmetingen 154 x 72,7 x 7,96 mm, dual sim + micro SD sleuf

Avium gps-horloge dames
nu slechts € 114,99
+ GRATIS € 10 beltegoed
+ GRATIS thuisbezorgd

Model Avium Vichie, voor heren hebben we de Avium Majesta, verkrijgbaar in 3 kleuren, SOS-button 2 nummers, telefoonboek 10 nummers, vele functionaliteiten, prepaid simkaart KPN (geen abonnement!), geprogrammeerd thuis geleverd

De aanbieding:

Dagentree voor dit prachtige wellnessresort in Valkenburg (ter waarde van € 32,50 per persoon) met toegang tot alle faciliteiten, deelname aan bijv. een opgieting en gebruik van shampoo en scrubzout, nu voor KBO- en PCOB-leden met fikse korting:

Van 1 april 2018 t/m 31 december 2018 een vaste korting van 30%: U betaalt dan slechts €22,75 p.p. (in plaats van €32,50 p.p.

De aanbieding:

Inclusief:

• Bezoek aan museum Het Schip
  • Toeslag voor de Gaudí-expositie
  • Rondleiding bij Museum Het Schip (zowel voor als na de bustocht).
  • Een kop koffie of thee en een koekje (tegoedbon bij kassa verkrijgbaar op vertoon van online reservering).
  • Bus-excursie langs de schatten van de Amsterdamse School (duur ca. 2½ uur)

Vaste voordeelpartners

Ledenvoordeel van KBO-PCOB is er voor u! We werken met de vaste ledenvoordeelpartners bovenaan deze pagina, die altijd een mooie korting of een aangepast aanbod hebben voor leden van KBO-PCOB. Klik op de blauwe buttons hierboven voor een offerte, om te bestellen of voor meer informatie.

Leuke uitjes

Omdat we graag zo veel mogelijk waarde willen toevoegen aan uw lidmaatschap, bieden we via deze pagina incidenteel ook leuke en vaak tijdelijke kortingsacties aan uit het Magazine van KBO-PCOB. Hiervoor heeft u rechtstreeks contact met de aanbieder; reserveren gaat heel eenvoudig via de link hierboven of telefonisch.

Ledenvoordeelwinkel

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen die u kunt bestellen in onze online voordeelwinkel op kbo-pcob-voordeel.nl. Zeker weten dat u op de hoogte blijft van de aanbiedingen uit deze voordeelwinkel? Meld u dan hier aan voor de speciale Ledenvoordeelnieuwsbrief.

Zeker weten dat u op de hoogte blijft van kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?