Voordelen voor u!

Wie lid wordt van KBO of PCOB  of een abonnement neemt op het Magazine van KBO-PCOB steunt indirect alle senioren in Nederland en krijgt hiervoor zelf ook heel veel terug:

  1. 10 keer per jaar ontvangt u het Magazine van KBO-PCOB (ter waarde van € 49,50)
  2. KBO-PCOB maakt werk van de behartiging van uw belangen op het gebied van zorg & wonen, veiligheid, koopkracht, digitalisering en zingeving. En brengt daarover ook verslag aan u uit, bijvoorbeeld via onze nieuwbrieven.
  3. Gratis advies van getrainde vrijwilligers via de Servicetelefoon, Juristentelefoon en Pensioentelefoon.
  4. Informatie en advies aan huis van getrainde veiligheidsadviseurs, ouderenadviseurs en tabletcoaches.
  5. Aantrekkelijke collectiviteitskortingen op bijvoorbeeld uw zorgverzekering (en daarmee op uw rijbewijskeuring!) en energie.
  6. Winkelen met korting vanuit uw eigen stoel in onze online ledenvoordeelwinkel en vaak korting bij lokale winkels en bedrijven (informeer bij uw lokale afdeling)
  7. Ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling bij u in de buurt.
  8. Speciale aanbiedingen voor dagjes uit via het blad of op deze pagina.

KBO- of PCOB-lid? Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen!

Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van KBO-PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito (klik op de blauwe knop).

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier? En ziet u door de bomen het bos niet meer? Tijdelijke kortingen, welkomstcadeaus of andere lokkertjes verleiden u om over te stappen. Als u niet weer overstapt, blijkt na de actieperiode dat u ineens hogere tarieven betaalt. Of de jaarrekening valt onverwacht hoger uit omdat u een onjuist maandelijks termijnbedrag is voorgespiegeld. Samen met onze partner Energiebesteding hebben wij de regie in eigen hand genomen en doen het graag anders voor onze leden.

Als KBO of PCOB-lid kunt u gebruik maken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij het Zilveren Kruis die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan weer in november/december 2018.

Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB. Kijk hier welke dat zijn.

Speciale (tijdelijke) aanbiedingen *

Met KBO-PCOB voordelig naar de 50PlusBeurs!

Telefonisch bestellen kan via 026-377 97 36 (geef actiecode KBOPCOB door).

Oud zijn is hipper dan ooit. Geen wonder dat de 50PlusBeurs na 26 jaar met 550 exposanten en 100.000 bezoekers is uitgegroeid tot ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Ook dit jaar hebben we voor onze leden een speciale korting op de beurskaartjes bedongen. Komt u ook? Leuk!

De Jaarbeurs Utrecht
Dagelijks van 10.00 – 17.00 uur

header-big
De Tuinen van Appeltern 2016 (34)

Met korting naar het corso in Zundert!

Met 20% korting naar Groot Klassiek Koor en Wibi Soerjadi

Bezoek Thermae 2000 met 30% korting

Naar de Tuinen van Appeltern met 25% korting

Leden van KBO en PCOB en abonnees van het Magazine van KBO-PCOB ontvangen met de kortingscode corsokp18 20% korting op een entréeticket voor Corso Zundert 2018. Volwassenen betalen € 8,00 i.p.v. € 10,00.

Gebruik de actiecode ‘wibi’ en krijg 20% ledenkorting KBO-PCOB op kaarten voor dit bijzondere concert.

  • Online: De deelname aan de KBO-PCOB Week wordt direct betaald en verzilverd in de webshop van Thermae 2000 met de code: enKBO18 (ook voor PCOB-leden!).
  • Telefonisch: ook te reserveren via +31 (0)43 609 20 00.

Het grootste corso ter wereld!

Het Bloemencorso Zundert is sinds 1936 een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. Het corso vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van september. Tijdens de zondagmiddag trekt de corsostoet door de straten van Zundert. De maandag erna staan de corsowagens tentoongesteld. Op dinsdag worden de wagens weer afgebroken.

Meer informatie, data en locaties:

Het Groot Klassiek Koor is een projectkoor met 450 enthousiaste leden verdeeld over heel Nederland. Het totale koor staat onder leiding van Martin Zonneveld. Op het programma staan highlights uit de klassieke muziek zoals Ave Verum, Jenkins, Ave Verum, Mozart, Cantique Faure, Laudate Dominum en het Gloria in D van Vivaldi.  Met medewerking van professionele musici en solisten. En Wibi Soerjadi als speciale gast.

Data en locaties:
Grote kerk van Apeldoorn – 23 juni 2018
Grote kerk van Gorinchem – 29 september 2018
Sint Janskerk Gouda – 6 oktober 2018
De Doelen Rotterdam – 4 januari 2019

Prijzen:
rang 1 van € 65 voor € 52
rang 2 van € 50 voor € 40
rang 3 van € 30 voor € 24

De aanbieding:

Dagentree voor dit prachtige wellnessresort in Valkenburg (ter waarde van € 32,50 per persoon) met toegang tot alle faciliteiten, deelname aan bijv. een opgieting en gebruik van shampoo en scrubzout, nu voor KBO- en PCOB-leden met fikse korting:

Speciale KBO-PCOB week van maandag 25 juni t/m zondag 1 juli 2018: slechts € 12,50 per persoon (60% korting), inclusief een goodie-bag (maximaal 4 personen). Van 1 april 2018 t/m 31 december 2018 een vaste korting van 30%: U betaalt dan slechts €22,75 p.p. (in plaats van €32,50 p.p.

Meer informatie:

Leden krijgen op vertoon van hun ledenpas 25% korting op de entreeprijs van de tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Een gezellig dagje uit en interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends. De korting geldt voor het hele tuinseizoen van 2018 (maart tot en met november).

Vaste voordeelpartners

Ledenvoordeel van KBO-PCOB is er voor u! We werken met de vaste ledenvoordeelpartners bovenaan deze pagina, die altijd een mooie korting of een aangepast aanbod hebben voor leden van KBO-PCOB. Klik op de blauwe buttons hierboven voor een offerte, om te bestellen of voor meer informatie.

Leuke uitjes

Omdat we graag zo veel mogelijk waarde willen toevoegen aan uw lidmaatschap, bieden we via deze pagina incidenteel ook leuke en vaak tijdelijke kortingsacties aan uit het Magazine van KBO-PCOB. Hiervoor heeft u rechtstreeks contact met de aanbieder; reserveren gaat heel eenvoudig via de link hierboven of telefonisch.

Ledenvoordeelwinkel

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen die u kunt bestellen in onze online voordeelwinkel op kbo-pcob-voordeel.nl. Zeker weten dat u op de hoogte blijft van de aanbiedingen uit deze voordeelwinkel? Meld u dan hier aan voor de speciale Ledenvoordeelnieuwsbrief.

Zeker weten dat u op de hoogte blijft van kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?