Voordelen voor u!

Als lid van KBO-PCOB of abonnee van het Magazine van KBO-PCOB steunt u indirect alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voor terug!

Alle voordelen op een rij

Gratis ledenmagazine (t.w.v. €35,-)

10 x per jaar ons Magazine

Behartiging van úw belang

Bekijk onze vijf speerpunten

Lokale voordelen en shoppen in onze ledenvoordeelwinkel

Winkel met korting

Tabletcoaches, veiligheids- en ouderenadviseurs

Krijg advies bij u thuis

Voordelig verzekerd voor zorg en goedkopere energie

Bespaar met uw lidmaatschap

Deskundig telefonisch advies

Bel met getrainde vrijwilligers

Ontmoeting en ontwikkeling bij u in de buurt

Maak kennis met de vereniging

Korting en aanbiedingen in ons magazine

Bekijk de speciale acties

Speciale aanbiedingen uit ons Ledenmagazine

Korting op zorgeloos autorijden met privatelease

Coby WagenPlan

WagenPlan heeft speciaal voor KBO-PCOB een aanbod gemaakt zonder leeftijdsgrenzen. Profiteer van ledenvoordeel bij WagenPlan:

  • 10% korting op het leasetarief per maand.
  • Gedurende de hele looptijd gratis de Schadeverzekering inzittenden (SVI) module; de SVI vergoedt de daadwerkelijke materiële schade en letselschade aan de berijder en de passagiers.
  • Geen aanvullende voorwaarden ten aanzien van een maximumleeftijd of een aantal jaar een rijbewijs in bezit.

Klik links op de blauwe knop voor meer informatie.

KBO- of PCOB-lid? Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen!

Op zoek naar vriendschap of een relatie?

Probeer onze datingsite
logo daten KBO-PCOB

Bent u alleenstaand? Verlangt u naar vriendschap of een nieuwe relatie? Daten is een manier om mensen te ontmoeten, misschien zelfs wel om een nieuwe relatie op te bouwen. KBO-PCOB heeft een eigen datingsite in samenwerking met 50plusmatch. Hierdoor kunnen leden van KBO-PCOB in een veilige omgeving in contact komen met mensen met een vergelijkbare achtergrond.

KBO-PCOB-actie: als lid of abonnee kunt u dit online platform een week lang geheel kosteloos uitproberen. Inschrijving is gratis en u krijgt 7 dagen volledig lidmaatschap cadeau (gebruik actiecode KBPC op de betaalpagina).

> Schrijf u meteen in
> Lees meer informatie en een stappenplan

Energie wordt duurder

Bespaar met KBO-PCOB Energie
Ledenvoordeel Energie_web

Uw energierekening gaat in 2022 flink omhoog. Sluit u daarom nu aan bij KBO-PCOB-Energie. Al duizenden leden profiteren van onze voordelige tarieven voor stroom en gas.

Veel mensen blijven hangen bij hun energieleverancier en betalen onnodig een te hoog tarief voor stroom en gas. Dit komt, omdat ze denken dat het een hoop gedoe is om er iets aan te doen. Bij KBO-PCOB-Energie stapt u makkelijk over en bespaart u flink!
• Onze klantenservice neemt graag de tijd voor een persoonlijk en eerlijk advies.
• Geen lokkertjes met tijdelijke voordelen, verborgen kosten of andere addertjes.
• De overstap wordt voor u geregeld, daarna hoeft u nooit meer over te stappen.

Makkelijk: onze maaltijdservice

Korting en voordelig proefpakket bij Apetito
shutterstock_283915478

Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van KBO-PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito (klik op de blauwe knop).

Schade? Geen gedoe en snelle service

Verzeker u goed en voordelig bij Centraal Beheer
Header Centraal Beheer

Een bal door het raam, een kras of een deuk aan uw auto, waterschade… Vervelende problemen, die u natuurlijk zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan is het prettig om een betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar in te kunnen schakelen.

Speciaal voor u als lid biedt KBO-PCOB nu de mogelijkheid een schadeverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer. De collectieve verzekering kent gunstige voorwaarden, zoals uitgebreide acceptatie, glas en tuin standaard meeverzekerd bij de inboedel en gunstige aanschafwaarderegeling voor uw auto. Voor u als lid van KBO-PCOB is er een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel 10%.

Korting op uw zorgverzekering

Bekijk het aanbod bij Zilveren Kruis
171010 Actief koppel 3

Als KBO- of PCOB-lid kunt u gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan aan het eind van het jaar weer.

Collectiviteitskorting bij andere zorgverzekeraars

Bekijk de mogelijkheden
171010 Actief koppel 2

Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB. Kijk hier welke dat zijn.

Vaste voordeelpartners

Ledenvoordeel van KBO-PCOB is er voor u! We werken met de vaste ledenvoordeelpartners bovenaan deze pagina, die altijd een mooie korting of een aangepast aanbod hebben voor leden van KBO-PCOB. Klik op de blauwe buttons hierboven voor een offerte, om te bestellen of voor meer informatie.

Leuke uitjes

Omdat we graag zo veel mogelijk waarde willen toevoegen aan uw lidmaatschap, bieden we via deze pagina incidenteel ook leuke en vaak tijdelijke kortingsacties aan uit het Magazine van KBO-PCOB. Hiervoor heeft u rechtstreeks contact met de aanbieder; reserveren gaat heel eenvoudig via de link hierboven of telefonisch.

Ledenvoordeelwinkel

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen die u kunt bestellen in onze online voordeelwinkel op kbo-pcob-voordeel.nl. Zeker weten dat u op de hoogte blijft van de aanbiedingen uit deze voordeelwinkel? Meld u dan hier aan voor de speciale Ledenvoordeelnieuwsbrief.

Zeker weten dat u op de hoogte blijft van kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?