Voordelen voor u!

Wie lid wordt van KBO of PCOB  of een abonnement neemt op het Magazine van KBO-PCOB steunt indirect alle senioren in Nederland en krijgt hiervoor zelf ook heel veel terug.

Speciale aanbiedingen *

foto wintervoordeel
14744809333_ce77d1e559_o
Het Schip

Wintervoordeel voor u als lid!

Met 40% korting naar het Spoorwegmuseum

Bezoek Gaudí en de Amsterdamse school in museum Het Schip

KBO-PCOB Ledenvoordeel selecteerde voor u diverse producten om het leven veiliger, gezonder en leuker te maken. Bestel snel!

  • Bestel uw kaartjes met de actiecode KBOPCOB.
  • U ontvangt een e-ticket dat u kunt printen of bij het museum kunt laten scannen vanaf uw telefoon.
  • De speciale ticketshop is beschikbaar van 1 februari tot 1 oktober 2019.

Van 2 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 betaalt u als lid van KBO of PCOB met de actiecode KP2018 slechts €35 in plaats van €44!

Kies op de reserveringspagina voor de optie ‘2 oktober – 1 april Bustocht Gaudi‘, kies het aantal kaarten en zet een vinkje bij ‘Ik heb een kortingscode’. In het vakje dat dan verschijnt, zet u ‘KP2018’.

De aanbieding:

Brandpreventiebox ‘alles-in-1’
Alecto BPB-MI
€99,95  €69,95
+ ‘Longlife’ batterijen

 

Radio FM, DAB+ en Bluetooth
Sangean Traveller 420
€129  €99
+ GRATIS thuisbezorgd

 

GPS-horloge met SOS en valalarm
Avium lexis
€169,99
+ GRATIS €10 beltegoed
+ GRATIS thuisbezorgd

 

60 stuks hoortoestel batterijen
PowerOne kwikvrij
€19,99
+ IN PRIJS VERLAAGD!!
+ GRATIS thuisbezorgd

De aanbieding:

Geniet van een verrassend dagje uit in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Entree plus koffie met gebak voor slechts €15! Dat is maar liefst 40% korting op de reguliere entreeprijs.

De aanbieding geldt voor heel 2019. De tickets zijn te koop van 1 februari tot 1 oktober.

Elke dinsdag is het Plusdag in het museum, met een nostalgisch programma. U kunt dan meedoen aan de gratis instaprondleidingen.

De aanbieding:

Inclusief:

  • Bezoek aan museum Het Schip
  • Toeslag voor de Gaudí-expositie
  • Rondleiding bij Museum Het Schip (zowel voor als na de bustocht).
  • Een kop koffie of thee en een koekje (tegoedbon bij kassa verkrijgbaar op vertoon van online reservering).
  • Bus-excursie langs de schatten van de Amsterdamse School (duur ca. 2½ uur)

KBO- of PCOB-lid? Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen!

Uw energierekening gaat in 2019 flink omhoog. Sluit u daarom nu aan bij KBO-PCOB-Energie. Al duizenden leden profiteren van onze voordelige tarieven voor stroom en gas.

Veel mensen blijven hangen bij hun energieleverancier en betalen onnodig een te hoog tarief voor stroom en gas. Dit komt, omdat ze denken dat het een hoop gedoe is om er iets aan te doen. Bij KBO-PCOB-Energie stapt u makkelijk over en bespaart u flink!
• Onze klantenservice neemt graag de tijd voor een persoonlijk en eerlijk advies.
• Geen lokkertjes met tijdelijke voordelen, verborgen kosten of andere addertjes.
• De overstap wordt voor u geregeld, daarna hoeft u nooit meer over te stappen.

Een bal door het raam, een kras of een deuk aan uw auto, waterschade… Vervelende problemen, die u natuurlijk zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan is het prettig om een betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar in te kunnen schakelen.

Speciaal voor u als lid biedt KBO-PCOB nu de mogelijkheid een schadeverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer. De collectieve verzekering kent gunstige voorwaarden, zoals uitgebreide acceptatie, glas en tuin standaard meeverzekerd bij de inboedel en gunstige aanschafwaarderegeling voor uw auto. Voor u als lid van KBO-PCOB is er een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel 10%.

Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van KBO-PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito (klik op de blauwe knop).

Als KBO- of PCOB-lid kunt u gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan tot 31 januari 2019.

Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB. Kijk hier welke dat zijn.

Betaalt u een verplichte eigen bijdrage voor zorg aan huis of in een verpleeghuis? De nieuwe dienst ‘Bespaar eigen bijdrage’ (BEB) helpt u om heel eenvoudig te controleren of uw mogelijk teveel aan eigen bijdrage betaald vanwege veranderingen in uw persoonlijke situatie.
Vul hier eenvoudig de bespaarscan in. Als u te veel betaalt, dan regelt de dienst BEB de verlaging van de eigen bijdrage en de vaststelling van het te veel betaalde bedrag volledig voor u. Als het maandbedrag naar beneden wordt bijgesteld, dan stort het CAK het te veel betaalde bedrag terug op uw eigen rekening. BEB brengt voor haar dienstverlening 10 procent van uw besparing in rekening. Geen besparing? Dan ook geen kosten. Als lid van KBO-PCOB krijgt u €50 korting.

Vaste voordeelpartners

Ledenvoordeel van KBO-PCOB is er voor u! We werken met de vaste ledenvoordeelpartners bovenaan deze pagina, die altijd een mooie korting of een aangepast aanbod hebben voor leden van KBO-PCOB. Klik op de blauwe buttons hierboven voor een offerte, om te bestellen of voor meer informatie.

Leuke uitjes

Omdat we graag zo veel mogelijk waarde willen toevoegen aan uw lidmaatschap, bieden we via deze pagina incidenteel ook leuke en vaak tijdelijke kortingsacties aan uit het Magazine van KBO-PCOB. Hiervoor heeft u rechtstreeks contact met de aanbieder; reserveren gaat heel eenvoudig via de link hierboven of telefonisch.

Ledenvoordeelwinkel

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen die u kunt bestellen in onze online voordeelwinkel op kbo-pcob-voordeel.nl. Zeker weten dat u op de hoogte blijft van de aanbiedingen uit deze voordeelwinkel? Meld u dan hier aan voor de speciale Ledenvoordeelnieuwsbrief.

Zeker weten dat u op de hoogte blijft van kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?