Voordelen voor u!

Als lid van KBO-PCOB of abonnee van het Magazine van KBO-PCOB steunt u indirect alle senioren van Nederland. En u krijgt hier zelf ook heel veel voor terug!

Alle voordelen op een rij

Speciale aanbiedingen uit ons Ledenmagazine

Korting op het boek 'Alles over nalaten'

Met 40% korting naar het Spoorwegmuseum

Geniet van The Passion in Concert

14744809333_ce77d1e559_o
The Passion_web

Veel grootouders willen iets nalaten aan hun kinderen en kleinkinderen. Wilt u dat ook, dan zijn daarvoor twee manieren: schenken en erven. Hoe u dat doet, welke keuzes u heeft en waar u op moet letten staat in het boek Alles over nalaten. Dit boek van ruim 300 pagina’s bevat ook veel tips over testamenten, de uitvaart, verzekeringen en rouwen.

€5 korting en gratis verzending

Als lid van KBO of PCOB kunt u het boek Alles over nalaten nu voordelig bestellen. U ontvangt €5 korting en krijgt het boek gratis thuisgestuurd. De aanbieding geldt voor heel 2019. Het boek wordt continu actueel gehouden en u mag zoveel boeken bestellen als u wilt.

Geniet van een verrassend dagje uit in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Entree plus koffie met gebak voor slechts €15! Dat is maar liefst 40% korting op de reguliere entreeprijs.

  • Bestel uw kaartjes met de actiecode KBOPCOB.
  • U ontvangt een e-ticket dat u kunt printen of bij het museum kunt laten scannen vanaf uw telefoon.
  • De aanbieding geldt voor heel 2019. De speciale ticketshop is beschikbaar van 1 februari tot 1 oktober 2019.

Elke dinsdag is het Plusdag in het museum, met een nostalgisch programma. U kunt dan meedoen aan de gratis instaprondleidingen.

The Passion in Concert is de moderne vertelling van het laatste deel van het leven van Jezus. Een aaneenschakeling van Nederlandstalige popnummers neemt u mee in het verhaal van Pasen.

Bestel nu kaarten met 20% korting

Leden van KBO-PCOB ontvangen 20% korting* op kaartjes voor het concert op 20 april om 20.15 uur. De korting geldt voor iedere rang. Gebruik bij uw bestelling de kortingscode kbopcob.

*Actie op basis van beschikbaarheid, op = op.

KBO- of PCOB-lid? Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen!

Uw energierekening gaat in 2019 flink omhoog. Sluit u daarom nu aan bij KBO-PCOB-Energie. Al duizenden leden profiteren van onze voordelige tarieven voor stroom en gas.

Veel mensen blijven hangen bij hun energieleverancier en betalen onnodig een te hoog tarief voor stroom en gas. Dit komt, omdat ze denken dat het een hoop gedoe is om er iets aan te doen. Bij KBO-PCOB-Energie stapt u makkelijk over en bespaart u flink!
• Onze klantenservice neemt graag de tijd voor een persoonlijk en eerlijk advies.
• Geen lokkertjes met tijdelijke voordelen, verborgen kosten of andere addertjes.
• De overstap wordt voor u geregeld, daarna hoeft u nooit meer over te stappen.

Een bal door het raam, een kras of een deuk aan uw auto, waterschade… Vervelende problemen, die u natuurlijk zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan is het prettig om een betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar in te kunnen schakelen.

Speciaal voor u als lid biedt KBO-PCOB nu de mogelijkheid een schadeverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer. De collectieve verzekering kent gunstige voorwaarden, zoals uitgebreide acceptatie, glas en tuin standaard meeverzekerd bij de inboedel en gunstige aanschafwaarderegeling voor uw auto. Voor u als lid van KBO-PCOB is er een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel 10%.

Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van KBO-PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito (klik op de blauwe knop).

Als KBO- of PCOB-lid kunt u gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit! Overstappen kan tot 31 januari 2019.

Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB. Kijk hier welke dat zijn.

Betaalt u een verplichte eigen bijdrage voor zorg aan huis of in een verpleeghuis? De nieuwe dienst ‘Bespaar eigen bijdrage’ (BEB) helpt u om heel eenvoudig te controleren of uw mogelijk teveel aan eigen bijdrage betaald vanwege veranderingen in uw persoonlijke situatie.
Vul hier eenvoudig de bespaarscan in. Als u te veel betaalt, dan regelt de dienst BEB de verlaging van de eigen bijdrage en de vaststelling van het te veel betaalde bedrag volledig voor u. Als het maandbedrag naar beneden wordt bijgesteld, dan stort het CAK het te veel betaalde bedrag terug op uw eigen rekening. BEB brengt voor haar dienstverlening 10 procent van uw besparing in rekening. Geen besparing? Dan ook geen kosten. Als lid van KBO-PCOB krijgt u €50 korting.

Vaste voordeelpartners

Ledenvoordeel van KBO-PCOB is er voor u! We werken met de vaste ledenvoordeelpartners bovenaan deze pagina, die altijd een mooie korting of een aangepast aanbod hebben voor leden van KBO-PCOB. Klik op de blauwe buttons hierboven voor een offerte, om te bestellen of voor meer informatie.

Leuke uitjes

Omdat we graag zo veel mogelijk waarde willen toevoegen aan uw lidmaatschap, bieden we via deze pagina incidenteel ook leuke en vaak tijdelijke kortingsacties aan uit het Magazine van KBO-PCOB. Hiervoor heeft u rechtstreeks contact met de aanbieder; reserveren gaat heel eenvoudig via de link hierboven of telefonisch.

Ledenvoordeelwinkel

Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen die u kunt bestellen in onze online voordeelwinkel op kbo-pcob-voordeel.nl. Zeker weten dat u op de hoogte blijft van de aanbiedingen uit deze voordeelwinkel? Meld u dan hier aan voor de speciale Ledenvoordeelnieuwsbrief.

Zeker weten dat u op de hoogte blijft van kortingsacties van de ledenvoordeelwinkel?