Lid worden

Wilt u lid worden van KBO of PCOB? Of heeft u interesse in een abonnement op het Magazine van KBO-PCOB? Klik hieronder op een van de knoppen.

Liever eerst meer weten? Lees dan hieronder verder!

hand vult formulier in

Omzien naar elkaar

KBO-PCOB komt op voor de belangen van alle 50-plussers in Nederland. Sinds 2017 hebben KBO en PCOB de krachten gebundeld en vormen de twee verenigingen op landelijk niveau de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Wij maken ons sterk een stevige positie van senioren in de samenleving.

Uw stem in gesprek met de politiek

Met een kwart miljoen leden heeft KBO-PCOB veel invloed in Den Haag en ook op lokaal niveau, zoals in uw woonplaats of gemeente!

Exclusieve ledenvoordelen en flinke kortingen

Als lid van KBO of PCOB  of abonnee van het Magazine kunt u – met onze exclusieve ledenvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen, zoals:

Gratis advies en leuke activiteiten 

Onze leden krijgen gratis advies op maat via de service-, pensioen- en juristentelefoon. Daarnaast komen onze veiligheidsadviseurs graag bij u thuis! Bovendien organiseren de lokale KBO en PCOB afdelingen interessante bijeenkomsten in uw regio.

Genoeg redenen dus om nu lid te worden! Regel het vandaag nog!

Belangen, voordeel en mensen, dát is KBO-PCOB. En dat alles voor een lidmaatschap van slechts enkele euro’s per maand! Klik op een van de knoppen hieronder en vul het formulier in. Dan maakt u binnen enkele minuten uw lidmaatschap van KBO of PCOB compleet. Of neem een abonnement op het Magazine van KBO-PCOB.

Neem een abonnement op het Magazine van KBO-PCOB

Klik hier en regel vandaag nog een abonnement