Organiseer een bijeenkomst Financieel wijzer

Heeft uw afdeling interesse in een leuke en leerzame bijeenkomst over financiële zaken ? Of wilt u een groepje vrijwilligers bijscholen over financiën? U kunt nu heel eenvoudig zelf een bijeenkomst ‘Financieel wijzer’ organiseren. KBO-PCOB en ABN AMRO ontwikkelden deze bijeenkomst speciaal voor afdelingen. De organisatie regelt u eenvoudig zelf met het informatiepakket van KBO-PCOB Academie.

Het informatiepakket bestaat uit verschillende materialen waarmee u eenvoudig zelf een bijeenkomst ‘Financieel wijzer’ organiseert voor uw afdeling of een groepje vrijwilligers. U kunt de materialen hieronder via de blauwe knoppen downloaden. Het pakket bevat de volgende materialen:

• Een handleiding voor de organisatie van ‘Financieel wijzer’-bijeenkomsten voor afdelingen, inclusief handige checklist (Word-document)
  • Voorbeeldpersbericht voor het werven van bezoekers via lokale media, zoals het huis-aan-huisblad (Word-document)
  • Voorbeelduitnodiging voor het werven van bezoekers binnen uw afdeling (Word-document)
  • Standaardpresentatie ‘Financieel wijzer’ (Powerpoint-presentatie)

Organiseren

De handleiding en checklist geven in grote lijnen weer hoe u de bijeenkomst kunt organiseren. Hierin staat ook hoe u de andere voorbeeldmaterialen kunt inzetten. Als afdeling zoekt u zelf contact met ABN AMRO. U benadert dan management assistent Jenny Klerk via jenny.klerk@nl.abnamro.com Zij kan u helpen bij het vinden van een spreker die een presentatie kan verzorgen bij uw afdeling en eventueel bij het boeken van een locatie.

Mocht u hierover of over andere zaken nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons, tel. 030 – 3400 600 of info@kbo-pcob.nl.

Wij wensen u veel succes met de organisatie van de bijeenkomst.

Ga voor alle informatie over ‘Financieel wijzer’ naar de betreffende pagina op KBO-PCOB Academie.