KBO-PCOB vernieuwt

Als KBO-PCOB willen we bijdragen aan een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. Een samenleving waarin niemand zich buitengesloten voelt. Doet u met ons mee?!

Er zijn volop signalen dat veel senioren zich in deze visie kunnen vinden. Tegelijkertijd constateren we dat mensen in de huidige tijd veel individueler zijn dan vroeger en zich niet zo snel aansluiten bij een vereniging. Wat betekent dat voor de toekomst van KBO-PCOB? Hoe kunnen we onze visie gestalte geven? Hoe geven we samen vorm aan een actieve seniorenbeweging die aansluit bij de behoeften van de moderne senior?

In gesprek met leden én niet-leden

Onder het motto: ‘Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen’, willen we in gesprek gaan met senioren over de waarde van het lidmaatschap van onze vereniging, ook voor toekomstige generaties. We nodigen nadrukkelijk ook niet-leden uit om met ons mee te praten en denken.

Praat en denkt u mee?

KBO-PCOB organiseert in november en december 2017 een tour door het land. In bijeenkomsten verspreid over heel Nederland vragen we leden en niet-leden ons te voeden met ideeën, wensen en suggesties. We noemen deze bijeenkomsten dialoogsessies. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en mee te denken.

We houden u op de hoogte

Op deze webpagina vindt u steeds de actuele informatie rondom het project KBO-PCOB vernieuwt. Hier kunt u zich ook aanmelden voor (een van) de bijeenkomsten.

Wilt u op de hoogte blijven? Laat hieronder dan uw naam en e-mailadres achter.

Praat met ons mee in dialoogsessies in het hele land!

klik hier voor data en locaties

Ja, houd mij op de hoogte van alles rondom KBO-PCOB vernieuwt

Klik hier om u aan te melden

Ja, ik deel mijn wensen, suggesties en ideeën

Klik hier om naar de
digitale brievenbus te gaan

Meld u hier aan om op de hoogte te blijven

Meld u nu aan voor deze speciale nieuwsbrief. Daarmee houden we u op hoogte. Mogelijk vragen we ook om schriftelijk te reageren op enkele vragen. Voelt u zich betrokken bij de toekomst van KBO-PCOB? Mis deze kans dan niet!

Geplande dialoogsessies

Hieronder treft u een overzicht van de reeds geplande dialoogsessies. We proberen de bijeenkomsten zoveel mogelijk te verspreiden over het hele land, zodat deze voor iedereen zo goed mogelijk bereikbaar zijn. U bent uiteraard ook van harte welkom bij een bijeenkomst buiten uw eigen regio.

Aanmelden voor een bijeenkomst in uw omgeving

We zijn nog volop bezig met het plannen van de dialoogsessies, dus nog niet alle geplande data hebben een definitieve locatie. De locaties die definitief zijn herkent u aan de rode aanmeldknop. Van de locaties met een blauwe aanmeldknop zijn de datum en regio wel bekend, maar is de locatie nog niet definitief vastgesteld. U kunt zich middels zowel rode als blauwe knoppen aanmelden voor een bijeenkomst bij u in de buurt. Als u zich aanmeldt voor een bijeenkomst met een blauwe knop, dan brengen we u uiteraard tijdig op de hoogte van de definitieve locatie.

Locatie: De Gelderlandfabriek, Culemborg

Locatie: Goes of omgeving
Tijd: ochtend

Digitale brievenbus

Tijdens de tour van KBO-PCOB vernieuwt luisteren we in het hele land naar de stem van senioren. We zijn ook benieuwd naar úw ideeën voor de toekomst van KBO-PCOB. Hoe ziet volgens u de seniorenbeweging van de toekomst eruit? Laat het ons weten en stuur een bericht naar onze digitale brievenbus.