Welke gemeente verdient volgens u De gebroken stoeptegel?

Een fietspad met gaten, een kapotte bank in het park, een bushalte die je bijna onmogelijk kunt bereiken… Het zijn van die ergernissen die veel mensen herkennen. En die hoogst ongemakkelijk zijn als je slecht ter been bent. Tijd voor onze actie De gebroken stoeptegel! 

  

Uit een peiling onder senioren weten we dat de leefbaarheid van de wijken heel belangrijk is. En constateren we dat hier veel te doen valt. De meeste signalen die we krijgen gaan over gebrek aan onderhoud. Aan de stoep, aan de weg, aan de fietspaden, grof vuil dat blijft liggen. Noem maar op! Wij willen dat met u aankaarten. Wij vragen u daarom: stuur ons een foto van wat u ziet in uw gemeente. En vermeld daarbij alstublieft waar het is en wat u zo ergert of belemmert. Uw klachten gaan we delen met de gemeenten. En de gemeente die de grootste klus te klaren heeft, bieden wij dan – samen met de plaatselijke afdeling –  De gebroken stoeptegel aan.  

 

Stuur uw foto, met de gemeente, de straat die te zien is en wat u daar ergert naar communicatie@kbo-pcob.nl of stuur het naar KBO-PCOB, De gebroken stoeptegel, Ringwade 67, 3439 LM, Nieuwegein. U kunt ook onderstaand formulier invullen. 

De gebroken stoeptegel

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
We vragen om uw e-mailadres om contact met u op te kunnen nemen wanneer uw inzending wordt gekozen of als we nog vragen hebben.
We vragen om uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen wanneer uw inzending wordt gekozen of als we nog vragen hebben.
Plaats van de situatie(Vereist)
Vermeld hier de straat en gemeente / plaats van de situatie die u ergert of belemmert. Als u de straat niet weet, kunt u hier invullen: 'Onbekend'
Omschrijf hier de situatie die u ergert of belemmert.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Upload hier een of meerdere foto's van de situatie