Testen CARA rijproducten

KBO-PCOB neemt deel aan het Europese project CARA. Binnen dit project doen wij onderzoek naar hoe technologie kan ondersteunen bij het autorijden. Hiervoor zijn concepten ontwikkeld die wij graag willen testen. Dit zijn nog geen kant-en-klare producten, het betreft de allereerste versie. 

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het testen van één of beide rijproducten uit het project CARA. Er is een beperkt aantal producten beschikbaar. Wij kunnen dus niet garanderen dat iedereen mee kan doen. De selectie wordt gemaakt op basis van een aantal demografische gegevens om zo een goede verdeling van testers te hebben.  

Het betreft de producten: 

  • CARA MyCoach 

CARA MyCoach geeft inzicht en feedback op het rijgedrag. Het scoort het rijgedrag op verschillende aspecten zoals snelheid, anticiperen en baan houden. Daarnaast ontvangen bestuurders tips hoe zij hun rijgedrag kunnen verbeteren.  

  • CARA MyRoad 

CARA MyRoad creëert persoonlijke routes op basis van het rijgedrag van de seniore automobilist en houdt rekening met de verkeerssituaties waar hij/zij moeite mee heeft. Het systeem maakt het mogelijk om overal naar toe te rijden zonder stress. 

Voor meer informatie over het project CARA verwijzen wij u graag door naar www.cuardian-angel.eu  

Indien u vragen heeft kunt u een mail sturen naar info@kbo-pcob.nl 

 

Aanmeldformulier CARA rijproducten

  • Ja! Ik meld mij aan voor het testen van één of beide CARA rijproducten. Ik heb geen bezwaar dat de te testen producten nog in een ontwikkelfase zitten.

  • Initialen invullen zonder punten (deze worden automatisch toegevoegd), let op: niet uw voornaam.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Gezien de situatie rondom corona en de maatregelen die nu gelden zullen uw rijmomenten wellicht verminderd zijn. Gewoonweg omdat we door de maatregelen in bezoek aan familieleden/vrienden, winkels, e.d. beperkt worden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.