Uw vriend(in) of buur laten proeven aan ons blad? Dan proeft u deze heerlijke chocolade!

Nu tijdelijk vijf nummers voor slechts tien euro! *

* i.p.v. €24,75

Gun uw buren, vrienden of familie ook het leesplezier van het Magazine van KBO-PCOB. Boordevol handige informatie voor 50-plussers, diepte-interviews, stevige dossiers en aangrijpende verhalen. Maakt u iemand proefabonnee? Dan belonen wij ú met een heerlijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely.

Een proefabonnement (t.w.v. €24,75) kost nu slechts €10 euro voor 5 nummers tot het eind van het jaar. Na 5 nummers stopt het abonnement automatisch. Deze actie loopt tot 15 juni 2018. De reep chocolade krijgt u thuisgestuurd na aanmelding van de proefabonnee.

Wilt u iemand proefabonnee maken? Vul dan het onderstaande formulier in.

NB.: Na het invullen van het formulier ontvangt uw buur, vriend(in) of familielid een e-mail waarin staat dat u hem of haar wilt wijzen op een voordelig proefabonnement van Het Magazine van KBO-PCOB. Hij/zij kan zichzelf dan aanmelden via onze website voor het voordelige proefabonnement. Deze e-mail verplicht u noch de ontvanger tot niets.

Liever telefonisch regelen? Dat kan uiteraard! Belt u dan met onze Ledenservice. Zij helpen u graag verder. Ook als u het proefabonnement aan iemand cadeau wil geven, kunt u bellen met onze Ledenservice. De Ledenservice is tijdens kantooruren te bereiken via tel. 030 – 3400 600.

Ja, ik wil graag iemand wijzen op het voordelige proefabonnement op Het Magazine van KBO-PCOB!

Ik vul hieronder mijn gegevens en van degene die ik wil attenderen op het magazine, in.