Opleiding Succesvol besturen

Wilt u op een positieve en actieve manier bijdragen aan de ontwikkeling van uw afdeling? En wilt u hier graag uw tijd en vaardigheden voor inzetten? Speciaal voor (potentiële) bestuursleden van KBO- en PCOB-afdelingen is er de training Succesvol besturen. In de noordelijke provincies, Gelderland en Zuid-Holland is de training al met succes gevolgd. In Zuid-Holland wordt de cursus nog eenmaal aangeboden en in Utrecht wordt nu ook een trainingsdag georganiseerd.

Over de training

De interactieve training ‘Succesvol besturen, effectief leidinggeven aan je afdeling’ is ontwikkeld door KBO-PCOB en speciaal afgestemd op (potentiële) bestuursleden van KBO- en PCOB-afdelingen. Uitgangspunt voor deze ééndaagse training is persoonlijk leiderschap als basis voor succesvol besturen. Deelnemers leren hoe zij persoonlijk en in een team bijdragen aan succes. Ook komt het werkveld aan de orde. Wat is je doel, je positie en toegevoegde waarde als (afdeling van) KBO-PCOB? En hoe geef je daar met elkaar invulling aan? De vrijwillige docenten volgden onlangs met succes de tweedaagse docentenopleiding volgens de train-de-trainermethode van de KBO-PCOB Academie.

Praktische informatie

Er zijn in de noordelijke provincies, Gelderland en Zuid-Holland in maart, april en mei al trainingsdagen geweest. In Zuid-Holland staat nog een cursus op het programma en in Utrecht wordt in juni een trainingsdag gehouden. Het doorgaan van de trainingen is onder voorbehoud van voldoende belangstelling. Voor de trainingsdagen geldt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Let op: voor Gelderland verloopt de aanmelding via e-mail.

Datum en locatie:

Noordelijke provincies
13 maart, Het Voshuys, Ellertsweg 6, Ellertshaar (bij Borger)
4 april, De Oerdracht, Elias Annes Borgerstraat 46, Joure

Zuid-Holland
17 april, De Schakel, Schoolstraat 24, Bergambacht
8 mei, De Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47, Naaldwijk
16 mei, Zalencentrum De Til, Breestraat 1, Giessenburg

Gelderland
7 mei
De training vindt plaats op het kantoor van KBO Gelderland, Deken Doctor Mulderstraat 8A, Bemmel. U kunt zich voor deze training aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kbogelderland.nl.

Utrecht
19 juni, kantoor KBO-PCOB, Europalaan 40, 3526 KS  Utrecht

Tijd: 10.00 tot 15.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Kosten: €10,- per deelnemer, dit is inclusief lunch en studiemateriaal. Dit bedrag kunt u ter plekke gepast contant voldoen. Reiskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

Contact

Heeft u nog vragen over de training Succesvol besturen? Neem dan contact op met verenigingscoördinator Benno de Jong via benno.dejong@kbo-pcob.nl

Ik meld mij aan voor de eendaagse training Succesvol besturen

• NB.: Voor iedere deelnemer dient een apart formulier ingevuld te worden.
  • Heeft u geen e-mailadres? Dan kunt u zich aanmelden via de Servicetelefoon van KBO-PCOB: tel. 030-340 06 55 (maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur)

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Heeft u dieetbeperkingen waar wij rekening mee moeten houden i.v.m. de lunch? Laat het ons hieronder weten.

• De velden in dit formulier worden automatisch verwerkt. Heeft u nog vragen of opmerkingen die niet in dit formulier passen? Dan kunt u het beste een e-mail sturen aan info@kbo-pcob.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.