De leukste ontmoetingsplek in uw buurt

KBO-PCOB verbindt senioren in de buurt

Meld u aan →

Eenzaamheid is een zwaar beladen thema. Toch komt het, zeker in deze tijden, veel te vaak voor dat senioren weinig contacten en activiteiten hebben.

KBO-PCOB zorgt voor verbinding bij senioren. We hebben ontmoetingsplaatsen en organiseren leuke uitjes en activiteiten bij u in de buurt. Zo staat er altijd iets leuks in uw agenda!

Ontmoet andere senioren bij u in de buurt!

Word lid van KBO-PCOB en geniet mee van leuke activiteiten en ontmoetingen.
● Leuke activiteiten zoals kookcursussen, inspirerende thema-bijeenkomsten en wandelgroepen
● Ontmoet mensen op een vertrouwde manier
● Blijf op de hoogte van nieuwe initiatieven via het Magazine van KBO-PCOB

En nog veel meer!

De leukste ontmoetingsplaats voor senioren:

● Ontmoet nieuwe personen die bij u in de buurt wonen
Word uitgenodigd voor KBO-PCOB ontmoetingen en activiteiten in uw buurt
Ontdek het KBO-PCOB ledenvoordeel en bespaar met de collectieve kortingen
Ontvang minimaal 10 keer per jaar het Magazine van KBO-PCOB

Neem deel aan activiteiten →

Veelgestelde vragen

Als lid van KBO-PCOB kunt u deelnemen aan de activiteiten die een afdeling bij u in de buurt organiseert.

Jazeker! KBO-PCOB is een landelijke vereniging met 800 lokale afdelingen. Hierdoor organiseren wij activiteiten door heel Nederland.

KBO-PCOB is een actieve seniorenorganisatie die zich op allerlei belangrijke thema’s inzet voor senioren, zoals zorg, wonen, digitalisering, koopkracht en zingeving. Wij laten uw stem horen. Ook ontvangt u tien keer per jaar ons veelzijdige Magazine én profiteert u van ledenvoordeel.

Een lidmaatschap kent verschillende tarieven, bijvoorbeeld voor alleenstaanden en voor stellen Bel ons en wij vertellen u graag wat voor u het lidmaatschapsgeld is.