Zomeractiviteiten #6: Bezoek aan de Biesbosch

In de zomer voelen sommige senioren zich eenzamer dan in andere seizoenen. Het goede nieuws: daar is vaak best iets aan te doen! In juli en augustus gaat KBO-PCOB de strijd aan tegen zomereenzaamheid. Regelmatig delen we een goed initiatief uit het land. Vandaag: een bezoek aan de Biesbosch.

80 leden van KBO en PCOB in Pijnacker-Nootdorp maakten op 17 juli een dagtocht naar De Biesbosch. “Eerst bezochten we een kaasboerderij in Made”, vertelt de afdeling. “Daar kregen we via een film en een rondleiding een goed beeld van het hele proces van het kaasmaken. De lunch genoten we in een prachtig aan de rivier de Amer gelegen restaurant. Daar meerde ook de luxe rondvaartboot aan, waarmee we een twee uur durende rondvaart maakten door het prachtige Nationaal Park De Biesbosch.”

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!