Zomeractiviteiten #3: de Vergeet mij niet-dagen van KBO Groot Stein

In de zomer voelen sommige senioren zich eenzamer dan in andere seizoenen. Het goede nieuws: daar is vaak best iets aan te doen! In juli en augustus gaat KBO-PCOB de strijd aan tegen zomereenzaamheid. Regelmatig delen we een goed initiatief uit het land. Vandaag: de ‘Vergeet mij niet-dagen’ van KBO Groot Stein.

KBO Groot Stein komt in actie tegen de zomereenzaamheid en organiseert de ‘Vergeet mij niet dagen’. Op de zondagen 21 juli en 4 augustus zijn ouderen welkom in de brasserie van MFC De Grous in Stein voor sociale contacten en optredens. Bovendien wordt hen een warme maaltijd aangeboden.

KBO Groot Stein houdt daarnaast elke dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur het Huiskamerproject bij De Grous. Dan kunnen ouderen kaarten, spellen spelen of gezellig bijpraten.

> Lees meer over dit initiatief in dagblad De Limburger

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!