Zet u in voor de zorg

De druk op de zorg is enorm groot. Niet alleen ziekenhuizen kunnen het werk nauwelijks nog aan, ook bij de thuiszorg, wijkverpleging en verpleeghuizen lopen verplegers tegen hun grenzen aan. Met als gevolg dat bepaalde behandelingen uitgesteld worden, met alle gevolgen van dien. Om het tij te keren, en heeft u een achtergrond in de verpleging of medische zorg, dan kunt u wellicht van dienst zijn.

Tijdens de laatste coronapersconferentie riep demissionair premier Rutte alle Nederlanders nog eens op, mensen die de juiste kennis of ervaring hebben, mee te helpen in de zorg waar het kan. KBO-PCOB omarmt die oproep. Bent u gepensioneerd arts, verpleegkundige of op een andere manier medisch onderlegd, meldt u zich dan bij ons. U kunt straks wellicht het verschil maken dat senioren sneller een boosterprik krijgen, of dat bepaalde zorg misschien wel doorgang kan krijgen.

Voelt u zich geroepen en wilt u zich ook inzetten voor de zorg, mail dan naar communicatie@kbo-pcob.nl. Wij zorgen ervoor dat uw aanmelding bij de juiste instantie terecht komt.

Hartelijk dank!

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!