Weer op stap met de CoronaCheck

Wilt u toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heeft u daar een coronabewijs voor nodig.

Stap-voor-stap uitleg bij CoronaCheck

Een coronabewijs maakt u met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heeft u daar een DigiD voor nodig. Om mensen hierbij te kunnen helpen, heeft Stichting Digisterker een demo gemaakt met een stap-voor-stap uitleg. U vindt de uitleg van Digisterker via uitlegcoronacheck.nl. Deze demo is ontwikkeld met de medewerking van het ministerie van VWS.

Video: Hoe maak ik een coronabewijs met de CoronaCheck-app?

Hoe maakt u precies een coronabewijs met de CoronaCheck-app? Hoe zet u uw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test in de app? Dat wordt uitgelegd in deze video:

Hoe maak ik een coronabewijs met de CoronaCheck-app?

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!