‘Waardig ouder worden’ volop in de schijnwerpers met nieuwe film

De oproep om het manifest Waardig ouder worden te steunen vindt steeds meer navolging. Politieke partijen, maatschappelijke organisaties en burgers steunen het manifest. Vrijdag 3 februari gaf ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers de campagne op televisie bij Omroep MAX een extra impuls met het presenteren van een filmpje over waardig ouder worden.

Het filmpje is de komende tijd regelmatig te zien op televisie, en iedereen die het manifest steunt kan het fragment ook online delen. Het filmpje bestaat naast de website www.waardigouderworden.nl, waar je het manifest digitaal kunt ondertekenen. Het manifest Waardig ouder worden is een initiatief van Omroep MAX, ChristenUnie en KBO-PCOB. Inmiddels sloten een aantal politieke partijen, waaronder het CDA, tientallen maatschappelijke organisaties, vele bekende Nederlanders en meer dan 6.500 burgers zich bij het manifest aan.

Zilveren Pact
De initiatiefnemers geloven in een samenleving waarin ouderen een volwaardige plaats innemen. Een samenleving waarin zij goede zorg en liefdevolle aandacht krijgen, gewaardeerd worden om wie ze zijn en waarin zij kunnen blijven meedoen.Om die samenleving dichterbij te brengen, wil KBO-PCOB met het manifest Waardig ouder worden komen tot een maatschappelijk en politiek Zilveren Pact. Lees hier meer over op de website www.waardigouderworden.nl en onderschrijf het manifest.

Het onderstaande filmpje wordt de komende tijd regelmatig op televisie uitgezonden. Het filmpje mag natuurlijk gedeeld worden op sociale media.

> lees ook: KBO-PCOB presenteert manifest Waardig ouder worden