Voor wie steek jij een kaarsje op?

In het televisieprogramma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op?’ houdt KRO-NCRV de herinnering aan overleden dierbaren levend. Dat doen we door stil te staan bij wie ze waren en wat zij hebben betekend. KBO-PCOB ondersteunt deze actie van harte.

Op 2e Pinksterdag wordt in een speciale editie van het KRO-NCRV-programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op’ de slachtoffers van de coronacrisis herdacht. Meer dan ooit is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. We willen elkaar graag troosten in deze bizarre tijd, hulp bieden of zorgen voor dat steuntje in de rug.

Daarom roepen KBO-PCOB en KRO-NCRV Nederland op maandag 1 juni, om 20.30 uur, een kaars aan te steken. Zo herdenken we samen de duizenden die ons ontvielen en bedanken we de duizenden die de afgelopen periode hun inzet, zorg, moed en liefde hebben getoond.

Doe mee en brand op maandag 1 juni om 20.30 uur een kaarsje op; zet ‘m voor je raam, in je tuin of op je balkon. Het is ook mogelijk om digitaal een kaarsje te branden, via www.voorwiesteekjijeenkaarsjeop.nl.