Vier het Leven en geniet, met korting

Samen op stap. Met vier (on)bekenden naar een theater, een film, muziek of museum. En het enige wat u zelf hoeft te doen, is een keuze maken uit een heel groot aanbod. Dat klinkt – zeker bij de start van de Week tegen Eenzaamheid – erg aantrekkelijk, zo vinden wij bij KBO-PCOB. Vier het Leven maakt het mogelijk voor mensen die zelf niet kunnen of alleen niet meer willen gaan.

Joke Bach (85) uit IJsselstein gaat al vijf jaar mee met Vier het Leven. Na die eerste keer naar het Van Gogh Museum in Amsterdam was ze meteen verkocht. ‘Het was zó fantastisch’, zegt ze. Joke noemt het ook ‘zó luxe’ dat je thuis wordt opgehaald door een vrijwilliger, de mooiste plek krijgt bij de voorstelling en samen geniet van een drankje in de pauze of na afloop. Zo gauw het nieuwe programmaboekje binnen is, zoekt ze weer nieuwe uitjes uit.

Korting op eerste uitje

Ook KBO-PCOB ziet dat veel mensen genieten van de geheel verzorgde uitjes. Het enige wat mensen zelf hoeven doen is een uitje uitzoeken, reserveren bij Vier het Leven en hun kaartje betalen. Daarom geeft KBO-PCOB 5 euro korting op het eerste uitje voor de eerste 1.000 leden die zich (vóór 30 november) aanmelden.

Klik hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden voor de kortingsactie. Vier het leven!