Trots op onze vrijwilligers op Nationale Vrijwilligersdag

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze hele samenleving. Bij KBO-PCOB – dé vereniging voor en door senioren – zetten meer dan tienduizend vrijwilligers zich enthousiast in voor andere senioren. En daar zijn we maar wat trots op!

Onze vrijwilligers vervullen bestuursfuncties, bezorgen maandelijks het ledenmagazine, bezoeken zieke leden, helpen senioren met het invullen van hun belastinggegevens, zijn actief als ouderenadviseur, geven voorlichting over veiligheid, leren senioren omgaan met een tablet, maken de lokale nieuwsbrief,  et cetera. Samen met hen kan onze vereniging zich sterk maken voor alle ouderen!

Met de KBO-PCOB Academie ondersteunen we onze vrijwilligers. De Academie wordt steeds aangevuld met informatie, tips, goede voorbeelden, workshops en activiteiten. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje.

Op onze Facebook-pagina kunt u vrijwilligers taggen die u kent en waarvan u vindt dat ze vandaag tijdens de Nationale Vrijwilligersdag wat extra waardering verdienen. Bent u zelf vrijwilliger? Dan is onze duim omhoog voor u!