Help slechtzienden met training ‘Zicht op verminderd zicht’

KBO-PCOB vindt het belangrijk dat mensen volwaardig deel kunnen nemen aan de samenleving. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig mensen met een slechter zicht te signaleren en hen te wijzen op de mogelijkheden die er zijn.

Samen met Stichting Bartiméus, de grootste expertise-organisatie voor slechtziende en blinde mensen, en Vereniging Bartiméus Sonneheerdt gaat KBO-PCOB daarom vrijwilligers trainen. Via de training Zicht op verminderd zicht kunnen deze vrijwilligers blinden en slechtzienden wijzen op hulpmiddelen om hun leven te verbeteren, waardoor mensen kunnen blijven meedoen, binnen én buiten de vereniging.

De eerstvolgende training is op maandag 15 oktober. Er zijn nog plaatsen vrij. Lees hier meer informatie of meldt u aan