Stopt uw mobieltje op 1 juni?

Op 1 juni 2021 stoppen verschillende providers zoals T-Mobile, Tele2 en Simpel met het ondersteunen van 2G voor mobiele telefoons. Heeft u een (oude) mobiele telefoon die uitsluitend 2G gebruikt, dan heeft u vanaf dat moment geen verbinding meer.

De G in 2G geeft de generatie en technologie van de mobiele telefoon aan. Hoe hoger het cijfer voor de ‘G’, hoe meer snelheid en extra mogelijkheden. 2G was de tweede generatie mobieltjes, inmiddels zijn we al bezig met de vijfde generatie.

Heeft u een mobiele telefoon met 2G en maakt u gebruik van eerder genoemde providers, dan kunt u het beste overstappen op een mobiele telefoon die geschikt is voor 4G of 5G. Of (als dat mogelijk is) overstappen op een andere provider. KPN garandeert het 2G netwerk tot tenminste april 2025. En ook bij Vodafone kunt u – voorlopig – nog gebruik maken van het 2G netwerk.

Wilt u weten of u een 2G-mobieltje heeft? En weet u het merk en type? Bel dan met onze Servicetelefoon: 030-340 06 55 (ma t/m do van 10-13 uur).

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!