Stap op de moderne driewielfiets en geef uw mening

De driewielfiets van tegenwoordig is een prima alternatief voor de tweewielfiets. Toch stapt niet iedereen graag op deze fiets. KBO-PCOB en de Fietsersbond zijn benieuwd naar uw mening over de driewielfiets en organiseren een speciale bijeenkomst.

Waar voorheen de driewieler er behoorlijk afwijkend uitzag ten opzichte van een tweewieler, ziet u tegenwoordig driewielers waarop u gezien mag worden! Toch is het imago van de driewieler over het algemeen negatief en dat weerhoudt een grote groep Nederlanders op een driewielfiets te stappen. KBO-PCOB is benieuwd waarom dat zo is.

Praat mee over imago

We horen graag uw mening over het imago van de driewielfiets en organiseren daarom samen met HUKA en de Fietsersbond op dinsdag 12 november een brainstormsessie. De bijeenkomst vindt plaats bij de verkeerstuin in park Transwijk, Vreugdenhillaan 50, 3526 ZA Utrecht. U kunt ook een proefritje maken op een driewielfiets van 12.30 uur tot 14.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan snel aan. Dit kan tot 6 november via een e-mail naar info@kbo-pcob.nl of telefonisch naar de Servicetelefoon van KBO-PCOB, via 030-3 400 655 (ma-do tussen 10.00-13.00 uur).

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!