Speel mee met de Nationale ThuisBingo

Wekelijks kunt u op woensdag om 15.00 uur een uurtje online bingo spelen via www.denationalethuisbingo.nl. Om 14.45 uur start de livestream. Om 15.00 uur begint dan de uitzending met William of Lydia. Speelt u mee?

Kent u iemand die ook mee wil spelen?

Samen bingo spelen is gezellig! Zeker nu we minder sociale contacten hebben. Misschien kunt u uw buurvrouw of buurman uitnodigen of uw kinderen of kleinkinderen? Samen kunt u gratis elke woensdag meespelen.

Hoe werkt de ThuisBingo?

U kunt elke woensdag online bingo spelen en kans maken op mooie prijzen.

Wij raden aan om mee te doen met een laptop, computer of tablet vanwege de grootte van het scherm. U ziet links de videospeler en rechts de bingokaart. Druk op het pijltje in het videoscherm om de uitzending te starten.

Als de livestream het niet direct doet, kan het zijn dat de presentator iets later begint. Wacht dan een minuut en ververs het scherm.

Elke uitzending duurt circa 1 uur en we proberen minimaal 3 rondes te spelen. Elke ronde begint met een getallenronde. Klik de getallen aan op de speelkaart op uw scherm met uw computermuis of als u een tablet heeft met uw vinger. Aan de zijkant ziet u steeds de 5 laatst getrokken getallen.

Een speler kan bingo hebben als de speelkaart een compleet horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje heeft. Nadat de bingowinnaars bekend zijn geworden, maakt de presentator de speelkaart leeg en begint het spel weer opnieuw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Over de Nationale ThuisBingo

Na de uitzending worden alle bingo’s gecontroleerd. Heeft u een juiste bingo doorgegeven? Dan neemt een vrijwilliger van KBO-PCOB binnen 1 week contact met u op. De prijs kunt u binnen 4 weken thuis verwachten.

Niet gewonnen, maar wel behoefte aan contact? Tijdens de bingo-uitzending kunt u aangeven dat u graag gebeld wilt worden door een vrijwilliger. Klik dan op de blauwe Bel Mij!-button. Wij doen ons best om iedereen binnen 1 week te bellen.

Wij wensen u veel speelplezier!

Klik hier om mee te spelen!

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!