Samen Beslissen is belangrijk – bekijk de film

Samen Beslissen is belangrijk

KBO-PCOB heeft samen met kenniscentrum Vilans en NOOM een gezamenlijk project: Samen Beslissen. In dit project staat het belang van een goede voorbereiding op een ziekenhuisbehandeling centraal. Want ziek zijn en behandeld moeten worden is vaak een moeilijk en emotioneel proces. Goed nadenken over wat je wel of niet wilt in de keuzes rondom behandelen, wat je graag nog wel zou willen blijven doen zijn daarin belangrijke onderwerpen. Voor uzelf, maar ook voor uw arts om van op de hoogte te zijn.

Binnen het project is een voorlichtingsfilm gemaakt. Hierin komen patiënten en een geriater aan het woord die vertellen over het proces van Samen Beslissen zoals dat in steeds meer ziekenhuizen wordt gebruikt.

Bekijk hier de film.

Lees hier meer achtergrondinformatie over Samen Beslissen.

De webinar die op 5 november organiseerden, kunt u hier terugkijken.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!