Rayonbezorger voor regio in Noord Holland gezocht

Vanaf eind november zijn we op zoek naar een rayonbezorger voor het KBO-PCOB magazine voor een regio in Noord-Holland. De afleverplaatsen van deze regio zijn: Alkmaar, Avenhorn, De Rijp, Heiloo, Hensbroek, Monnickendam, Purmerend, Spierdijk, Ursem en Volendam.

Duizenden vrijwilligers zijn iedere maand op de been om het Magazine van KBO-PCOB te bezorgen. Dankzij hun enthousiaste inzet genieten onze leden iedere editie van het grootste seniorenmagazine van Nederland.

De manier waarop de bezorging van het Magazine van KBO-PCOB is geregeld is uniek te noemen. Als het magazine gedrukt is wordt het afgeleverd bij de rayonbezorgers. Zij bezorgen de pakketten met magazines bij de afleverpunten van de afdelingen. Vanuit daar worden de magazines verder verdeeld over de bezorgers die op hun beurt tientallen adressen aandoen. Soms gaat het magazine rechtstreeks in de brievenbus, vaak is er ook tijd voor een praatje.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de bezorging van het Magazine van KBO-PCOB? Meer informatie over rayonbezorger worden en het aanmeldformulier vind u op onze website. Wilt u iedere maand enkele magazines bij u in de buurt bezorgen? Neem dan contact op met uw afdeling voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@kbo-pcob.nl of 030- 3 400 600.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!