Oproep aan minister Koolmees: geef duidelijkheid over pensioenakkoord

KBO-PCOB heeft samen met de  senioren- en pensioenorganisaties KNVG, NVOG, NOOM, FNV Senioren, CNV Senioren en ANBO een brief gestuurd aan minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In de brief geven  zij erg teleurgesteld te zijn over de inhoud van de brief ‘Planning uitwerking pensioenakkoord’ die de minister vorige week aan de Tweede Kamer stuurde.

In de brief geven de organisaties verder aan dat er in de brief van de minister nog te veel onduidelijkheden staan. Hij wekt hiermee de indruk dat hij noodzakelijke besluiten voor zich uit schuift. ‘Het wordt tijd dat er duidelijkheid komt  over toezeggingen die gedaan zijn en over de afspraken gemaakt in de afgelopen maanden. Daarom vragen we van de minister op korte termijn een schriftelijke bevestiging hiervan’, stelt Manon Vanderkaa als directeur van KBO-PCOB.  ‘Het gaat om de belangen van veel mensen, en dat vereist duidelijkheid’.

Klik hier voor de brief die aan Minister Koolmees is gestuurd.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!