Noodfonds Energie komt met Desktopversie

Het Noodfonds wordt sinds lancering door veel huishoudens gevonden maar een aanvraag doen is lastig. Ook omdat het alleen maar kan via een app op een smartphone.
Het Noodfonds is in gesprek met verschillende organisaties, waaronder Seniorenorganisatie KBO-PCOB, om te kijken hoe de aanvraag vriendelijker ingericht kan worden.
Om het aanvraagproces toegankelijker te maken en te voorzien in behoeften van de verschillende doelgroepen, wordt er gewerkt aan de lancering van een desktopversie van de aanvraag. Hierdoor kunnen mensen ook zonder smartphone en app een aanvraag indienen. Naar verwachting zal de desktopversie beschikbaar zijn vanaf eind februari.
De aanvraag kon in eerste instantie worden ingediend tot eind maart. Het Noodfonds heeft de indientermijn opgerekt. Nu is aanvragen mogelijk tot 30 april 2023 zodat er ook ruimte is voor mensen die via de desktop willen aanvragen.

Voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen, verwijzen we naar de website: noodfondsenergie.nl . Er kan contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0881111 of via e-mail op info@noodfondsenergie.nl.

Zie ook: nieuwsbericht Noodfonds Energie moet toegankelijker.