Nieuwe activiteit ‘Financieel wijzer’ van start in Week van het Geld

Het is de Week van het Geld. Daarom kunnen afdelingen van KBO-PCOB vanaf deze week een bijeenkomst ‘Financieel wijzer’ organiseren. Getrainde oud-bankmedewerkers leiden de leerzame bijeenkomsten.

Voor deze nieuwe activiteit van de Academie werkt KBO-PCOB samen met KBO Overijssel en ABN AMRO. Om het regelen van een bijeenkomst ‘Financieel wijzer’ zo makkelijk mogelijk te maken, maakten ze samen een informatiepakket voor afdelingen. De materialen in dit pakket helpen afdelingen bij het eenvoudig organiseren van een bijeenkomst.

Voor en door senioren

Afdelingen in Overijssel werkten mee aan een goed pakket voor alle lokale afdelingen. Verder zijn de sprekers op de bijeenkomsten gepensioneerde bankmedewerkers. Op deze manieren gaat het echt om ‘voor en door senioren’.

> Lees alles over deze activiteit op de KBO-PCOB Academie.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!