Meldpunt Thuiszorg

De coronacrisis brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Ook in de zorg-aan-huis voor senioren is dit het geval. Wij krijgen regelmatig vragen binnen over de thuiszorg, huishoudelijke hulp en andere ondersteuning. Met het Meldpunt Thuiszorg wil KBO-PCOB in kaart brengen of senioren door de coronacrisis thuis in de problemen komen.

Als u een melding doet krijgt KBO-PCOB een nog beter inzicht welke zorgen er onder senioren leven. We willen deze signalen doorgeven aan beleidsmakers, zorgorganisaties en andere belanghebbenden om met elkaar te kijken of mogelijke knelpunten kunnen worden opgelost.

U kunt hier het formulier invullen of bellen naar de Ouderen-infolijn 030-340 06 00.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!