Maand van Senioren en Veiligheid

De maand april staat in het teken van de campagne ‘Senioren en Veiligheid’ die we gezamenlijk met het Ministerie van Justitie en Veiligheid en andere ouderenbonden verzorgen. Kees Hulst treedt weer op als ambassadeur.

Op onze Facebookpagina ziet u de hele maand tips en informatie over digitale veiligheid.

Speciale KBO-PCOB kaartenactie

Een gewaarschuwd en geïnformeerd mens telt voor twee. Daarom willen we zoveel mogelijk tips delen en start KBO-PCOB een ansichtkaartencampagne.

We hebben een leuke kaart ontworpen die te bestellen is (per 10 stuks). De verzendkosten worden vanaf 24 mei 2022 in rekening gebracht. De kaarten zijn gratis. Schrijf je tip, waarschuwing of anekdote op en doe de kaart op de post, zo informeren we elkaar!

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!