Workshop: op het juiste spoor met online daten

Bent u nieuwsgierig naar online daten, maar voelt u zich nog wat onzeker op internet? Of weet u niet goed hoe je zo’n profiel moet invullen? Meld u dan nu aan voor de leuke workshop die KBO-PCOB organiseert in het Spoorwegmuseum. In samenwerking met met SeniorWeb en 50PlusMatch helpen wij u om de eerste stappen op het datingpad te zetten. Neem gerust een vriend of vriendin mee en maak er een gezellig dagje uit van.

De workshop Op het juiste spoor met online daten vindt plaats op dinsdag 18 juni in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Dagprogramma

10:30 uur: ontvangst met thee/koffie en gebak
11.00-12:30 uur: datingtips door John Meuffels van 50PlusMatch
12:30-13:30 uur: lunch
13:30-15:00 uur: stap-voor-stap inschrijven en profiel aanmaken op de KBO-PCOB-datingwebsite
15:00-17:00 uur: bezoek aan het Spoorwegmuseum en mogelijkheid om gratis profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf

Kosten workshop

€20 voor mensen die geen eigen tablet of laptop meenemen, €15 voor mensen die wel een eigen tablet of laptop meenemen. De prijs is inclusief thee/koffie en gebak, lunch, entree Spoorwegmuseum en maken profielfoto.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Het maximale aantal deelnemers is bereikt.