Vrijwilligers gezocht!

Op maandag 6 april starten we – samen met FocusCura en Wehkamp – de grootste online bingo ooit. Deelnemers zijn ouderen thuis en in zorginstellingen die allemaal tegelijkertijd de Nationale ThuisBingo gaan spelen. Vanaf 6 april gaan er steeds meer ouderen meedoen, zodat er op 28 april 100.000 deelnemers zijn, het grootste aantal ooit.

Om het tot een succes te maken, kunnen we uw hulp goed gebruiken. Hoe? Door u aan te melden als vrijwilliger om prijswinnaars te bellen. Met elkaar kunt u anderen blij maken door naar aanleiding van de bingo persoonlijk contact te hebben. Wehkamp draagt zorg voor de tastbare prijzen.

Let op: Op dit moment zijn er voldoende vrijwilligers. Vanaf volgende week zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers. Het inschrijfformulier wordt dan weer geopend.

Het grootste cadeau op dit moment is een gesprek
In deze bijzondere tijd met minder contact vanwege het coronavirus is een gesprek voor velen een groot cadeau. We zoeken vrijwilligers die tussen 6 april en 28 april winnaars willen bellen. Naar mensen die de winnaars verblijden met een telefoontje. We zijn op zoek naar 1.000 vrijwilligers die de prijswinnaars van de Bingo kunnen bellen. 1000 mensen die een ander blij kunnen maken. Als u mensen in uw omgeving kent die ook willen bellen maak ze dan attent op deze mogelijkheid. Vooral 28 april zullen we veel vrijwilligers nodig hebben. U kunt elke dag opnieuw aangeven of u senioren wilt bellen.

U brengt de senioren die u belt een positieve boodschap en u heeft de mogelijkheid om een gesprek te voeren en zo wat te betekenen voor de medemens. U dient wel in het bezit te zijn van internet, u krijgt namelijk via een website te zien wie u kunt gaan bellen. Wilt u mee helpen het verschil te maken? Geef u nu op als vrijwilliger om mensen te bellen die BINGO hebben.

Juist contact kan een verschil maken nu we gedwongen afstand nemen van elkaar. Het is fantastisch dat onze vereniging als netwerk van actieve senioren iets wezenlijks kan bijdragen. Een telefoontje lijkt van klein belang maar is voor veel mensen zeer waardevol. Veel activiteiten en vrijwilligerswerk liggen nu stil maar dit kunt u wel doen. Zo kunnen we van betekenis zijn voor elkaar. Juist nu!

Met zijn allen hopen we op veel aanmeldingen.
Doet u mee?

Alvast heel hartelijk bedankt.

Hartelijke groet,

Manon Vanderkaa