Verzekeringen voor afdelingen

Om onverwachte financiële tegenvallers te voorkomen, kunnen afdelingen verzekeringen afsluiten, zoals een reisverzekering of aanvullende autocascoverzekering. Er is een aantrekkelijke korting voor afdelingen van KBO en PCOB.

Alle afdelingen van KBO en PCOB kunnen zelf met korting hun verzekeringen afsluiten. KBO-PCOB maakte met assurantie-adviseur Meeùs afspraken over een speciaal arrangement voor de afdelingen. Het gaat om verschillende verzekeringen, onder meer een inventaris­verzekering en een aanvullende autocascoverzekering.

Afdelingen kunnen zelf kiezen welke verzekeringen ze afsluiten. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en de risico’s.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze verzekeringsadviseur Meeùs via tel. 088-34 34 580 of gezondheidszorg&welzijn@meeus.com Komt u er toch niet uit? Bel dan met het verenigingsbureau. We helpen u graag.

Zelf aan de slag

  • Bekijk het aanbod van verschillende verzekeringen. Zo maakt u met uw afdeling een goede keus. U vindt het aanbod en de dekkingsoverzichten onder Achtergrondinformatie
  • Een verzekering vraagt u eenvoudig aan met een aanvraagformulier. Deze formulieren vindt u onder Praktisch
< Terug naar Academie