Verhalenwedstrijd: Ideale verhalen

De 60-plussers van nu zijn opgegroeid in een tijd die rijk was aan idealen. We kwamen op voor gelijke rechten voor vrouwen, voor ‘love & peace’, solidariteit, duurzaamheid en rentmeesterschap. Wat is er terechtgekomen van uw idealen van vroeger? Dat is de insteek van de verhalenwedstrijd van KBO-PCOB. Doe mee en maak kans op plaatsing in het Magazine én een prachtig olieverfschilderij van uzelf, geschilderd door niemand minder dan Peter Hengst.

Thema verhalenwedstrijd KBO-PCOB

Wat is er terechtgekomen van uw idealen van vroeger?

Insturen vóór: 1 juli 2019
Lengte: maximaal 400 woorden
Voorwaarde: minimaal 50 jaar, één tekst per persoon

Helaas, de uiterste inzenddatum is verstreken. Het is niet meer mogelijk verhalen in te sturen.

Winnen

De drie beste verhalen, geselecteerd door een jury, worden gepubliceerd in het septembernummer van Magazine van KBO-PCOB. Lezers kunnen stemmen op een van deze drie. De winnaar die daaruit rolt krijgt een olieverfschilderij van zichzelf, geschilderd door Peter Hengst, ter waarde van €1.200.