Verhalenwedstrijd: Ideale verhalen

De 60-plussers van nu zijn opgegroeid in een tijd die rijk was aan idealen. We kwamen op voor gelijke rechten voor vrouwen, voor ‘love & peace’, solidariteit, duurzaamheid en rentmeesterschap. Wat is er terechtgekomen van uw idealen van vroeger? Dat is de insteek van de verhalenwedstrijd van KBO-PCOB. Doe mee en maak kans op plaatsing in het Magazine én een prachtig olieverfschilderij van uzelf, geschilderd door niemand minder dan Peter Hengst.

Thema verhalenwedstrijd KBO-PCOB

Wat is er terechtgekomen van uw idealen van vroeger?

Insturen vóór: 1 juli 2019
Lengte: maximaal 400 woorden
Voorwaarde: minimaal 50 jaar, één tekst per persoon

Via het formulier hieronder kunt u uw verhaal insturen. Dit ontvangen we graag in een Word-bestand.

U kunt uw verhaal ook per post insturen:
Magazine van KBO-PCOB
t.a.v. Ideale verhalen
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Deze schrijfwedstrijd van KBO-PCOB staat ook op schrijvenonline.org.

Winnen

De drie beste verhalen, geselecteerd door een jury, worden gepubliceerd in het septembernummer van Magazine van KBO-PCOB. Lezers kunnen stemmen op een van deze drie. De winnaar die daaruit rolt krijgt een olieverfschilderij van zichzelf, geschilderd door Peter Hengst, ter waarde van €1.200.

Deelname verhalenwedstrijd Ideale verhalen

• Ja, ik doe mee aan de verhalenwedstrijd Ideale verhalen en stuur hierbij mijn verhaal in.

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • U kunt uw verhaal het best bijvoegen als Word-bestand.
    Toegestane bestandstypen: doc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deelname aan de verhalenwedstrijd en uw privacy
Door op ‘versturen’ te klikken ondertekent u de petitie en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze administratie. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van deze petitie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.