Tafel van Tien

Maakt technologie uw leven leuker?

De smartphone, internetbankieren, zorgrobots: allerlei nieuwe snufjes die ons leven makkelijker maken. Maar is dat ook zo? Maakt technologie het leven leuker? Van welke nieuwe snufjes maakt u gebruik? Of welke techniek houdt u bewust buiten de deur? We horen graag uw mening en ervaringen tijdens de Tafel van Tien.

De Tafel van Tien is een bijeenkomst waarbij directeur Manon Vanderkaa op het verenigingsbureau van KBO-PCOB met senioren in gesprek gaat over diverse onderwerpen. Dit keer zal de Tafel van Tien gaan over hoe technologie kan bijdragen aan het leven. Wij zijn benieuwd waarom u er voor kiest om bepaalde technologie wel of niet te gebruiken. Ook zijn we benieuwd waar volgens u nog behoefte aan is en wat juist niet aansluit bij de behoefte van senioren.

De Tafel van Tien vindt plaats op donderdag 20 februari van 11:00-13:30 op het kantoor van KBO-PCOB in Utrecht.

Voelt u zich aangesproken? Van harte welkom. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen aan projectsecretaresse Marja Berendsen, via marja.berendsen@kbo-pcob.nl. Graag ontvangen we bij uw aanmelding een korte toelichting waarom u aan het gesprek wilt deelnemen.

Meer informatie over de Tafel van Tien vindt u hier: https://www.kbo-pcob.nl/speerpunten/tafel-van-tien/