Studiedag ‘Perspectief op het einde’ – 17 september 2020

Recent is het ‘Perspectief-onderzoek’, over voltooid leven onder ouderen gepubliceerd. Els van Wijngaarden van de Universiteit van Humanistiek heeft in opdracht van het ministerie van VWS dit onderzoek uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek kregen veel aandacht. Maar wat heeft dit onderzoek nu duidelijk gemaakt? Wat kunnen we eruit leren? Wat betekent het voor ouder worden en het omgaan met toenemende kwetsbaarheid?

Op donderdag 17 september aanstaande zal Els van Wijngaarden haar onderzoek toelichten en gaan we hierover met haar in gesprek.

Eén van de conclusies van het onderzoek is dat ‘praten over je levenseinde’ belangrijk is. Daarom besteden we tijdens de studiedag ook aandacht aan hoe we dat gesprek vorm kunnen geven in onze verenigingen en in andere verbanden. Doelgroep van deze studiedag zijn die mensen in onze verbanden die ‘praten over het levenseinde’ daadwerkelijk kunnen promoten binnen bonden en afdelingen.

Datum: 17 september 2020
Tijd: 10.00 tot 15.30 uur
Locatie: verenigingsbureau KBO-PCOB, Ringwade 67 in Nieuwegein

U kunt zich aanmelden tot en met 27 augustus 2020 via onderstaand formulier.
U krijgt een bevestiging van deze aanmelding. Na 27 augustus hoort u definitief over deelname en ontvangt u meer informatie. Er kunnen 60 mensen deelnemen aan de studiedag. De studiedag is gratis voor leden van KBO-PCOB. Niet-leden betalen €10,-. De lunch is inbegrepen.

Deze dag is een KBO-PCOB activiteit vanuit het project ‘Van betekenis tot het einde’. Meer informatie: https://www.ikwilmetjepraten.nu/over-ons/
Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen met agnes.vanbalkom@kbo-pcob.nl

Aanmelden studiedag 'Perspectief op het einde' 17 september 2020

Vul dit formulier in als u belangstelling heeft voor het deelnemen aan de studiedag 'Perspectief op het einde'.
  • Ja, ik meld mij aan voor de studiedag 'Perspectief op het einde'

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Heeft u dieetbeperkingen waar wij rekening mee moeten houden i.v.m. de lunch? Laat het ons hieronder weten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.