Speciaal voor tabletcoaches en ouderenadviseurs: Train de trainer en TeaHealthTour

Voor tabletcoaches en ouderenadviseurs organiseert KBO-PCOB deze maand twee interessante bijeenkomsten. Op donderdag 17 januari is er voor actieve tabletcoaches een trainingsmiddag over werken met beeldmateriaal. Een week later, op donderdag 24 januari, zijn tabletcoaches en ouderenadviseurs van harte welkom bij de start van de TeaHealthTour. Onder het genot van een high tea maakt u kennis met eHealth en de praktische toepassing daarvan.

17 januari – Train de trainer

Op 17 januari zijn tabletcoaches welkom die collega-tabletcoaches (willen) trainen of een echte trekker zijn van het project Alle senioren aan de tablet. De bijeenkomst gaat over werken met beeldmateriaal. Daarnaast kunnen eigen onderwerpen worden ingebracht. Stichting JOW! verzorgt de middag. JOW! is een welzijnsinitiatief dat jongeren en ouderen aan elkaar koppelt, onder meer door het geven van computerlessen. Het programma duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

24 januari – TeaHealthTour

Tijdens de nationale e-Healthweek is op donderdag 24 januari de kick-off van een TeaHealthTour, speciaal voor tabletcoaches en ouderenadviseurs. Deelnemers maken kennis met producten om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen en de interactieve bewegingsgame Active@Home. Ook is er een brainstormsessie over hoe KBO-PCOB eHealth onder senioren meer bekendheid kan geven. Dat alles gebeurt onder het genot van een high tea-lunch. De toegang is gratis, de bijeenkomst start om 12.15 uur en duurt tot 15.30 uur.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van de of beide bijeenkomsten? Stuur dan een e-mail naar christien.muskens@kbo-pcob.nl